Ceren Yilmaz, protagonista noului serial Promisiunea, se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia! Iată cum arată celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 nov 2023, 14:33
Ceren Yilmaz Foto(4)

Ceren Yilmaz, o actrita talentata si apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Ceren Yilmaz

Zümrüt din noul serial Promisiunea, una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din Turcia! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță fără machiaj, în cea mai recentă vacanță petrecută în Emiratele Arabe Unite!

Ceren Yilmaz are doar 33 de ani însă cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la debutul ei pe micile ecrane. În cei aproape zece ani de activitate pe platourile de filmare, superbă actrița a demonstrat un talent uluitor și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Publicul din România o va cunoaște în curând, în distribuția serialului Promisiunea, care va avea premieră pe 13 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Zümrüt din noul serial Promisiunea, una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din Turcia

Ceren Yilmaz s-a născut în anul 1990, în provincia Samsun, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară, dar a avut și toate condițiile pentru a studia la cele mai înalte școli din Turcia. Dornică să pătrundă în lumea cinematografiei, Ceren a decis să se înscrie la Facultatea de Scenografie din cadrul Universității Kocaeli, pe care a absolvit-o cu succes și de atunci a început să participe la diverse castinguri organizate de către marile case

de producție din Istanbul.

Citește și: Cine este și câți ani are Alp Navruz, care interpretează rolul Serhat Demirkan în noul serial Promisiunea! Iată cum arăta chipeșul actor când a debutat, în urmă cu șapte ani

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ambițioasa Ceren Yilmaz a debutat în anul 2013, în serialul Yagmurdan Kaçarken, în care a primit un rol secundar, ce i-a deschis calea către noi oportunități și care a însemnat și primul pas către carieră

strălucită de astăzi. Cel mai recent rol jucat a fost cel din serialul Promisiunea, în care a întruchipat personajul Zümrüt, o tânără la fel de curajoasă și luptătoare.

Dincolo de cariera reușită, Ceren Yilmaz este foarte activă și în mediul online, acolo unde publică deseori imagini și clipuri video din viață ei de zi cu zi, din vacanțe și chiar de pe platourile de filmare.

De curând, frumoasă actrița a postat și câteva imagini în care a fost surprinsă fără machiaj fără să se sfiască deoarece are un ten impecabil chiar și fără machiaj.

Citește și: Ceren Yılmaz strălucește în "Promisiunea", serialul care are premiera pe 13 noiembrie, la Kanal D “Zümrüt este un personaj complex în care se vor regăsi multe tinere”