Cerere în căsătorie în Casa Iubirii?! Sorin și-a luat inima în dinți și s-a decis să o ceară pe Nicoleta, înainte de Marea Finală?! Aflați răspunsul concurentei, joi, într-o nouă ediție, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 ian 2023, 19:32
Sorin și Nicoleta Foto(4)

”Ți-am luat și eu ceva și vreau să te întreb aici și acum dacă...”,

Sursa: Captură KANAL D

Sorin și Nicoleta împlinesc șase luni de relație, iar concurentul s-a decis să-și surprindă iubita în cel mai frumos mod.

Sorin și Nicoleta trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase luni. Concurentul simte că a ajuns în cel mai important punct al vieții lui, iar Nicoleta este aleasa inimii sale, astfel s-a decis ca la aniversarea de șase luni să-i facă o surpriză. Concurenții din Casa Iubirii au fost luați prin surprindere de decizia lui Sorin și s-au bucurat enorm pentru ei.

Sorin o cere în căsătorie pe Nicoleta?!

Deși a tatonat cu mai multe fete încă de când a intrat în ”Casa Iubirii”, Sorin nu și-a făcut nicio relație până nu a fost sigur de ceea ce își dorește. Concurentul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Nicoleta.

În urmă cu câteva luni, Sorin a dus-o acasă la părinții săi pe Nicoleta, iar mama acestuia a fost foarte fericită să o cunoască, ba mai mult, a dezvăluit că i-ar plăcea tare mult ca blondina să-i devină noră pe viitor.

Citește și: Anca și Flavius, în pragul despărțirii! „Ce faci tu e de joasă speță” Cei doi concurenți și-au spus replici usturătoare! Iată de la anume a izbucnit conflictul lor in Casa iubirii!

Se pare că dorința femeii este pe cale să se împlinească, căci Sorin este hotărât să facă pasul. O va cere Sorin pe Nicoleta în căsătorie înainte de Marea Finală?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Concurentul simte că blondina este femeia alături de care vrea să trăiască până la adânci bătrâneți.

Sorin i-a pregătit o surpriză de zile mari iubitei sale, a chemat-o în camera roșie, acolo unde a pregătit un cadru romantic. Nicoleta a fost luată prin surprindere de gestul iubitului ei și a izbucnit în lacrimi când acesta a scos cutia de bijuterii din buzunar.

”Ți-am luat și eu ceva și vreau să te întreb aici și acum dacă...”, a spus Sorin.

Aflați răspunsul Nicoletei, joi, 4 ianuarie, într-o nouă ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Lovitură dură pentru Larisa! Ionuț a invitat-o pe Bianca în camera roșie. Oare se va înfiripă ceva intre cei doi? Aflați marți, într-o nou ediție Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D