Cerere în căsătorie la nunta lui Iancu Sterp și Denisa! „Am crezut că a cerut-o Culiță pe Daniela” Cine sunt cei doi viitori miri

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 oct 2024, 23:13

După cererea în căsătorie care a devenit virală, fanii se așteptau ca Daniela să fie cea care va fi cerută în căsătorie

Sursa: Facebook Culiță Sterp

Un moment inedit a avut loc la nunta de vis a lui Iancu Sterp și aleasa inimii sale, Denisa. O cerere în căsătorie a atras toate privirile și a devenit viral pe rețelele sociale.

Un moment deosebit a avut loc la petrecerea de nuntă a lui Iancu Sterp și Denisa Coțolan. Unul dintre invitații mirilor și-a cerut iubita în căsătorie, iar momentul a devenit viral.

Citește și: Câți bani s-au pus în plic la nunta lui Iancu Sterp și Denisa! Suma totală pe care au primit-o aceștia de la cei peste 700 de invitați

Cerere în căsătorie la nunta lui Iancu Sterp și Denisa!

Pe ringul de dans, când invitații se distrau pe dedicațiile venite din partea cântărețului Adi Minune, un moment important atrage atenția tuturor.

Adi Minune: Îți dai microfonul, ai grijă ce vorbești..

„Alexandra, dacă poți să vii puțin te rog în față..Vrei să fii soția mea?” spune invitatul. Iubita sa nu stă nicio clipă pe gânduri și spune un mare DA!

Potrivit fratelui Culiță, tânărul este un fost coleg de al său pe nume Emanuel.

„Aplauze pentru frumoșii ăștia 2! Colegul meu de clasă, cu care am crescut, colegul meu Emanuel. Să fii sănătos alături de frumoasa ta viitoare soție și să ne chemi la nuntă, da?”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Indemnizația de la stat poate ajunge la maxim 8.500 lei pe lună! Cine poate beneficia de ea?

După cererea în căsătorie care a devenit virală, fanii se așteptau ca Daniela să fie cea care va fi cerută în căsătorie. Pe de altă parte, unii internauți au considerat nepotrivită cererea, întrucât în centrul atenției trebuiau să fie doar Iancu și Denisa.

„Eu am crezut că a cerut-o Culiță pe Dan iela să fie soția lui..”/ „Asta nu se face..

Este momentul lui Iancu și Denisa”, au reacționat aceștia.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan, nuntă ca în povești

Iancu Sterp și Denisa Coțolan au avut parte de o nuntă ca-n povești, o ceremonie ce a combinat perfect eleganța cu tradiția, surprinzând invitații și urmăritorii de pe rețelele sociale.

Într-o locație selectă, decorată cu mult rafinament, evenimentul a fost un adevărat spectacol, reflectând dragostea și bucuria celor doi miri.

Citește și: Detaliul nemaipomenit de la nunta lui Iancu Sterp și a Denisei. Ce au servit invitații, dar și cum a arătat a doua rochie aleasă de Denisa pentru marele eveniment

Locația aleasă de cei doi a fost una deosebită, aranjată cu atenție la detalii și un decor care a transformat totul într-un cadru de poveste.

Florile albe și pastelate, lumânările delicate și aranjamentele sofisticate au creat o atmosferă de basm, perfectă pentru această ocazie unică.

Invitații, veniți din toate colțurile țării, au fost răsfățați cu un meniu bogat și variat. Alături de preparatele tradiționale românești, meniul a inclus și delicii internaționale, astfel încât toți cei prezenți să poată savura preparate pe gustul lor. Printre cele mai apreciate preparate s-au numărat fripturile suculente și diversele preparate tradiționale românești, toate fiind pregătite de bucătari cu experiență.

Atmosfera la petrecere a fost vibrantă și plină de energie, întreținută de artiști de renume, printre care și Adrian Minune, care a creat o adevărată explozie de bucurie în rândul invitaților. Culiță Sterp, fratele mirelui, nu a putut lipsi de pe scenă, aducând un plus de energie și transformând evenimentul într-o petrecere de neuitat. Muzica, dansul și voie bună au fost ingredientele de succes ale serii, care s-au simțit până târziu în noapte.