Cererea în căsătorie a momentului! Frumoasa vedetă a primit un inel făcut pe comandă, care costă o mică avere. Imaginile spun totul

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 oct 2022, 04:20

Cererea în căsătorie a momentului! Frumoasa vedetă a primit un inel făcut pe comandă, care costă o mică avere. Imaginile spun totul

Sursa: Instagram Machine Gun Kelly

Megan Fox, actrița în vârstă de 35 de ani, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Machine Gun Kelly (MGK), pe numele său real, Colson Baker. Cei doi sunt împreună de peste un an.

Megan Fox și Machine Gun Kelly au anunțat cererea în căsătorie pe conturile lor de Instagram.

Megan Fox: „Ne-am băut sângele unul altuia”

„În iulie 2020, ne-am așezat sub acest banian. Am cerut magie. Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică de timp.

Neconștienți de munca și sacrificiile pe care le-ar cere relația de la noi, dar în stare de ebrietate de iubire. Și karma. Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am străbătut iadul împreună și am râs mai mult decât mi-am imaginat vreodată posibil, m-a rugat să mă căsătoresc cu el. Și la fel ca în fiecare viață înainte de aceasta și ca în fiecare viață care o va urma, am spus da.

Citeste si: Noua fita in materie de look! Sprancenele "Megan Fox" sunt la mare cautare in state! Femeile platesc pana la 8.000 de dolari pentru a arata ca actrita!

… și apoi ne-am băut sângele unul altuia”, a încheiat mesajul Megan Fox pe Instagram, într-o notă glumeață. Fanii și prietenii celor doi i-au felicitat, fiind amuzați de stilul ei caracteristic de a încheia un mesaj atât de emoționant.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Machine Gun Kelly i-a oferit iubitei lui un inel cu o mare semnificație emoțională

Machine Gun Kelly a postat pe Instagram un video în care Megan Fox poartă inelul cu smarald și diamant.

Citeste si: Cum a ajuns Engin Akyürek mai popular decât Johnny Depp. Sancar din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”, pe primul loc în topul preferințelor admiratoarelor

„-Da, în această viață și în fiecare viață-. Sub aceleași ramuri de care ne-am îndrăgostit, am adus-o înapoi să o rog să se căsătorească cu mine. Știu că tradiția este un inel, dar l-am proiectat împreună cu Stephen Webster să fie două: smaraldul (piatra ei de naștere) și diamantul (piatra mea de naștere) așezate pe două benzi magnetice de spini care se unesc ca două jumătăți ale aceluiași suflet.

formând inima obscura care este iubirea noastră.”, a scris MGK.

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru filmul „Midnight in the Switchgrass” și au făcut publică relația vara trecută, după ce actrița a apărut în videoclipul „Bloody Valentine” al lui MGK.