Cersetoria e o adevarata arta! Cum arata femeia care e o adevarata maestra a deghizarii

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 sep 2020, 12:35

Trebuie sa stii sa impresionezi, daca vrei sa castigi bani buni.

Femeia pe care o veti vedea in imaginile urmatoare este o adevarata artista in ce priveste deghizarea. Ar putea castiga lejer titlul „escroaca anului”. Pare ca abia mai sta pe picioare, tremura din tot corpul, semn ca ar suferi de o afectiune grava. Sprijinita intr-un baston si cu talpile goale sta la mila trecatorilor care impresionati de starea femeii se apropie si ii dau bani.

In scurt timp, femeia pare ca nu se mai poate tine pe picioare si se aseaza pe asfalt.

Cu capul plecat si baticul tras pe fata, afiseaza un comportament demn de toata mila iar oamenii continua sa-i dea bani. Este oare adevarat ceea ce vedem sau aceasta cersetoare este o escroaca de toata isprava? Dupa cateva ore, in care si-a umplut buzunarele din mila trecatorilor, asa-zisa nevoiasa incepe usor, usor sa se insanatoseasca.

In imaginile de mai jos, se vede cum si-a schimbat pozitia si nu mai tremura deloc.

La un moment dat, isi da jos baticul si iese la lumina o tanara sanatoasa tun care isi aprinde o tigara.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp dupa ce isi face monetarul si isi scoate incaltarile din poseta pleaca spre o alta destinatie.

De data asta picioarele ii functioneaza perfect si tremuratul i-a disparut ca prin minune. Imaginile au fost surprinse la Milano si publicate in presa locala.

Italienii au numit-o, ironic, „Miracolul din Milano”!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.