CERTURI intre Margherita si Viorica de la Clejani! Fata NU VREA sa se marite

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:48

De cand are fata de maritat, Viorica de la Clejani nu mai are liniste.

Ar vrea ca Margherita sa-i aduca acasa un ginere din popor, dar se vede treaba ca fata ii pregateate altceva. Viorica de la Clejani a fost la un pas sa lesine. Oare ce i s-a intamplat artistei si ce i s-a pus atat de rau pe inima? Cine are fata mare, mare suparare are! Asa spune o vorba din popor si tot asa isi spune si Viorica.

De cand Margherita a crescut si s-a tranformat intr-o femeie atragatoare, mama e disperata si vrea sa o marite.

O avea ea doar 21 de ani, insa in ochii mamei, fata e numai buna sa se duca la casa ei, la bratul unui barbat serios. Si uite asa, Margherita nu se intelege deloc cu Viorica atunci cand vine vorba de casatorie.

Una zice hais, alta, cea! "Mi-as dori si eu sa am o familie, sa ma casatoresc, dar, daca nu il gasesc pe acel Fat-frumos pe care il astept  de-atat timp, ce sa fac?". 
Una e Marga de la Clejani si pretentiile sunt cu miile.

Pai cum sa nu fie cand iata ce viata de printesa are mama grija sa ii ofere! Dar n-o s-o tina toata viata asa! "Daca nu vrea sa se marite Margherita, o sa o marit eu cu forta!", ameninta, in gluma Viorica. Dar fata mamei are alte planuri, viseaza si ea la o nunta, dar nu oricum, ci ca in cele o mie si una de nopti.


"Am asa un sentiment ca in curand primul meu iubit va fi un seic!" -atat a apucat sa zica Margherita ca Viorica ii spulbera visul: "Fugi de aci ca nu pleci tu din tara ta!".
##VIDEO101513##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei