Cerul invadat de OZN-uri? In Turcia si SUA, aparitii misterioase ale unor obiecte zburatoare in acelasi timp VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 16:05

Prima aparitie misterioasa a fost in Kentucky, Statele Unite ale americii.

In mijlocul zilei, un astronom a surprins pe cer o aparitie spectaculoasa si misterioasa: un obiect imens, de aproximativ 60 de metri lungime, ce semana izbitor cu o oglinda! De altfel, nu doar un om a vazut obiectul misterios. La politie au fost primite mai multe semnalari independente referitoare la acest asa-zis OZN.

 Daca, de obicei, aparitia unui obiect misterios durezeaza doar cateva secunde ori minute, acesta a stat in acelasi loc aproape doua ore si jumatate- timp suficient pentru a fi fotografiat si filmat si de alti localnici.


Cu doar cateva minute inainte de a se face nevazut, imensa oglinda de pe cer s-a despartiti in doua parti egale, de parca doua nave spatiale statusera perfect aliniate una langa alta.

Aproximativ cam in acelasi timp, si de-asupra Turciei si-a facut aparitia un obiect misterios. Pret de cateva minute, un punct foarte luminos s-a oprit de-asupra unui orasel din sudul tarii.

Ca si in cazul aparitiei din Kentucky, misteriosul obiect a ramas neclintit intr-un singur punct.
La scurta vreme, obiectul s-a facut nevazut, lasandu-i pe martori cu gura cascata.


 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.