Cevdet Aricilar, care dă viață personajului Faruk în producția Tablou de familie, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată cum arăta celebrul actor la început de carieră

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 iul 2024, 21:09

Cevdet Aricilar, care joacă rolul Faruk în serialul Tablou de familie, un actor desăvârșit! Iată cum arăta acesta în urmă cu cinci decenii, la debutul pe platourile de filmare!

Producția turcească Tablou de familie a fascinat publicul din România încă de la difuzarea primelor episoade și încânta în continuare cu noi momente de senzație, cu răsturnări uluitoare de situație, intrigi puternice și clipe dramatice, adevărate lecții de viață. Dar serialul a cucerit telespectatorii Kanal D și cu o distribuție de excepție din care fac parte actori celebri și foarte apreciați în Turcia și peste hotare, printre care se numără și marele actor Cevdet Aricilar, care a dat viață personajului Faruk.

Cine este și câți ani are Cevdet Aricilar, o figura emblematică a cinematografiei turcești! Cum arăta acesta în urmă cu cinci decenii

Cevdet Aricilar s-a născut în anul 1953, în orașul Manisa, într-o familie modestă, în sânul căreia a primit o educație exemplară, în ciuda situației financiare dificile a părinților săi. După încheierea liceului, ambițiosul Cevdet a părăsit orașul natal pentru a merge în capitală să își continue studiile.

Acesta a fost admis la Facultatea de Teatru în cadrul Conservatorului de Stat din Ankara.
În anul 1982, Cevdet a debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara, unde a jucat o lungă perioadă și unde a fost remarcat de marile case de producție din Turcia peste ani.

Citește și: Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

În anul 1991, talentatul actor Cevdet Aricilar a debutat și pe platourile de filmare ale serialului Issızlığın Ortası, care a reprezentat primul pas către carieră de succes de astăzi și totodată i-a deschis calea spre noi șanse de a juca în producții de anvergură.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cevdet Aricilar, care joacă rolul Faruk în serialul Tablou de familie, un actor desăvârșit

De-a lungul celor cinci decenii de activitate în domeniul actoriei, Cevdet Aricilar a făcut parte din multe proiecte de succes, care i-au adus celebritate și admirația publicului larg.

Citește și: Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe carismaticul actor de curând, în distribuția serialului Tablou de familie, în care a dat viață personajului Faruk, un bărbat care nu și-a asumat responsabilitatea de a avea grijă de familia lui și de a-și crește cele trei fiice, ci a preferat să fugă alături de amanta lui. Deși în prezent Cevdet Aricilar are venerabila vârstă de 71 de ani, acesta continuă să joace în noi proiecte.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.