Cevdet descopera secretul uluitor al sotiei sale si cade din nou prada iubirii! Afla ce decizie radicala va lua barbatul in privinta familiei sale, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 19:50

In ciuda casatoriei cu Tevfik, Cevdet inca o iubeste pe Azize.

Citeste si: ASLI ENVER (Sureyya din "MIREASA DIN ISTANBUL"), actrita de origine engleza cu intruchipare angelica si talent desavarsit face furori in Turcia! Iata cine este faimosul actor si cantaret care i-a cucerit inima frumoasei actrite!

Conjunctura ii aduce pe fostii soti fata in fata si, in urma unei dispute dintre cei doi, Cevdet afla ca Azize este insarcinata.

Cevdet este extrem de fericit iar lucrurile, intre cei doi, incep sa se schimbe.

Citeste si: Vi-l mai amintiti pe Sultanul AHMET din serialul "KOSEM"? Carismaticul EKIN KOC revine in atentia publicului din Turcia cu un nou proiect artistic! Iata cine este frumoasa actrita alaturi de care va juca in viitorul serial!

Citeste si: OZCAN DENIZ (protagonistul serialului "Mireasa din Istanbul"), munca inainte de toate! Iata ce anume a dus la amanarea nuntii sale cu frumoasa Feyza Aktan si cand au fixat data mult asteptatului eveniment!

 

Din dragoste pentru Hilal, sublocotenentul Leon a facut a facut un gest extrem. El si-a tradat tara pentru dragostea lui, desi stie ca pedeapsa care il asteapta, pentru fapta lui, este executia.