Cevdet este deconspirat! Cine reuseste sa afle adevarul despre el si atenteaza la viata lui, aflati azi, in "Patria mea esti tu!", de la 20.00, la Kanal D!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 sep 2020, 18:45

Leon este cautat de catre armata greceasca dupa ce a “evadat” din inchisoare.

De dragul sotiei sale, comandantul Vasili este cel care se face vinovat de evadarea fiului sau, insa nu a facut acest lucru fara sa-i fi impus conditii.

 

 

Stiind cat de indragostit este Leon de Hilal, Vasili i-a cerut fiului sau sa se infiltreze printre Junii turci, grup din care face parte si tanara si sa ofere informatii armatei grecesti.

İn caz contrar, Hilal va fi ucisa. 

 

Citeste si: Ea este frumoasa actrita care i-a cucerit inima lui KEREMCEM! Iata ce cuplu reusit formeaza cei doi indragostiti si cum au fost surprinsi! VEZI imagini

inedite!

 

Citeste si: Nurgul Yesilcay (Sultana KOSEM), un altfel de rol! Iata carui personaj ii va da viata celebra actrita si cum s-a adaptat noii provocari! Vezi imagini spectaculoase de pe platourile de filmare!

 

Citeste si: Leon din "Patria mea esti tu", pictorial incendiar! Cum l-a schimbat succesul! Iata ce aparitie spectaculoasa a avut carismaticul Boran Kuzum, in revista "Vogue Turcia"!

Yildiz este foarte fericita deoarece Ali Kemal a recunoscut ca o iubeste. İntre cei doi frati vitregi incepe o frumoasa poveste de dragoste.

 

 

Cevdet este implicat intr-o noua misiune, de data aceasta, la solicitarea comandantului Vasili.

Cevdet trebuie sa “scape” de nomazii care si-au facut tabara la poalele muntelui.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare  >>>>>>>>>>>>>>>>

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.