Cevdet il infrunta pe Tevfik! Afla cum va decurge confruntarea celor doi si ce informatii va reusi sa descopere colonelul Cevdet de la fostul lui camarad, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2017, 17:24

Colonelul Cevdet nu renunta la misiunea sa de a descoperi locul secret al armelor pentru a salva Imperiul Otoman.

Azize ajunge la corabia lui Hristo pentru a o trata pe Eftelya, la cerinta lui Tevfik, insa aici descopera locul secret al armelor cautate de sotul ei. Aceasta este surprinsa de Tevfik, care ii cere socoteala pentru ca a indraznit sa urce pe corabie si ii cere disperat sa nu spuna nimanui despre cele vazute, deorece acel armament reprezinta destinul Imperiului Otoman, cu atat mai putin sotului ei motivand ca acesta vrea sa-si distruga patria.

Citeste si: HALIT ERGENC (colonelul CEVDET din "Patria mea esti tu"), viata amoroasa demna de un scenariu de film! Iata detalii nestiute despre celebrul actor!

Pe de alta parte, Cevdet il intalneste din nou pe Pasa Esref care il indeamna sa caute in continuarea cu indarjire armele, deoarece acest lucru ar insemna sfarsitul misiunii sale si reapropierea de familia lui.

Citeste si: OZCAN DENIZ va deveni TATA! Celebrul actor si-a vazut in sfarsit VISUL IMPLINIT, alaturi de iubita lui, FEYZA AKTAN! Iata cum a reusit relatia celor doi indragostiti sa depaseasca bariera diferentei de varsta de 20 de ani si sa se indrepte spre o casatorie!

Citeste si: NURGUL YESILCAY a preluat stafeta de la colega sa BEREN SAAT, in productia-fenomen "KOSEM"! Iata cum s-a integrat in noul proiect frumoasa bruneta si cat de bine i se potriveste rolul impunatoarei sultane! VEZI ce ACTORI CELEBRI mai fac parte din distributia noului sezon!

Citeste si: NURGUL YESILCAY, protagonista serialului "Kosem" are o relatie speciala cu fiul ei, Osman! Iata cat de mult ii seamana micutul si unde au calatorit impreuna, in vara aceasta!

Cititi continuarea pe pagina urmatoarea >>>>>>>>>

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.