Cevdet, ingenunchiat de durere! Afla ce masuri va lua barbatul pentru a descoperi cine a vrut sa-i ucida fiica si ce rasturnari de situatie se vor petrece, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Patria mea esti tu", de la ora 23:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 iul 2020, 12:30
video Foto(6)

Cevdet incearca din rasputeri sa descopere cine a atentat la viata fiicei sale, Hilal.

Citeste si: Berguzar Korel (Azize din serialul "Patria mea esti tu"), prima aparitie alaturi de bebelusul ei! Iata ce trasaturi fizice a mostenit micutul de la parintii sai!

Citeste si: Pinar Deniz si Miray Daner, surorile Yildiz si Hilal, din “Patria mea esti tu!”, s-au palmuit! “Ne-am inrosit ca racii”

Citeste si: Celebra Cardi B, fascinata de “Suleyman”!  Iata care a fost replica data de Berguzar Korel, sotia faimosul actor Halit Ergenc: “Al cui este acest barbat oare? Al meu!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Celebra Berguzar Korel (Azize din serialul "Patria mea esti tu"), prima aparitie in costum de baie, la doar patru luni de la nasterea celui de-al doilea copil! Iata cum a fost surprinsa indragita actrita, fara sa ii pese de kilogramele in plus!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.