Cevdet si Azize, trec prin cele mai crunte chinuri pentru a-si apara patria! Afla ce decizie socanta va lua generalul Filipos impotriva celor cei doi soti, ASTAZI, in penultimul episod din "Patria mea esti tu", de la 22:30, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 11:12
serialul Patria mea esti tu Foto(4)
Cevdet si Azize ajung la capatul puterilor, sub chinurile la care sunt supusi de greci

Colonelul turc incearca din rasputeri sa reziste chinurilor la care e supus de greci, insa e pe cale sa cedeze atunci cand isi vede sotia suferind crunt.

Citeste si: Cevdet ajunge pe mainile grecilor! Colonelul turc este supus unor chinuri grele, iar familia sa este in mare pericol! Afla ce se va intampla, in "Patria mea esti tu"!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Berguzar Korel (Azize din serialul "Patria mea esti tu"), prima aparitie alaturi de bebelusul ei! Iata ce trasaturi fizice a mostenit micutul de la parintii sai!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.