Cevdet si familia sa, in pericol de moarte! Generalul grec Filippos are de gand sa razbune crunt moartea fiului sau! Afla ce se va intampla LUNI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Patria mea esti tu", de la ora 22:30, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 aug 2020, 12:41
Colonelul Cevdet pune la cale un plan pentru a-si proteja sotia si cele doua fiice! Foto(6)
Colonelul Cevdet pune la cale un plan pentru a-si proteja sotia si cele doua fiice!

Cevdet incearca din rasputeri sa isi protejeze sotia si fiicele de furia napraznica a generalului grec Filippos. Afla ce se va intampla cu Azize, Hilal si Yildiz!

Citeste si: Cevdet il sfideaza pe generalul grec Filippos, imbracand din nou uniforma militara turceasca! Afla ce intorsatura neasteptata vor lua lucrurile pe front, in serialul "Patria mea esti tu", la Kanal D!

Citeste si: Pinar Deniz si Miray Daner, surorile Yildiz si Hilal, din “Patria mea esti tu!”, s-au palmuit! “Ne-am inrosit ca racii”

Citeste si: Berguzar Korel (Azize din serialul "Patria mea esti tu"), prima aparitie alaturi de bebelusul ei! Iata ce trasaturi fizice a mostenit micutul de la parintii sai!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.