Ceylin din serialul Secrete de familie, câștiguri fabuloase din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2023, 11:50
Foto(4)

Câți bani câștigă renumita Pinar Deniz din mediul online! Iată ce sumă uluitoare a primit frumoasa actriță pentru o reclamă de doar 15 secunde!

Serialul turcesc Secrete de familie a adus în atenția publicului o pleiadă de actori celebri care au jucat și în alte producții de succes și au încântat cu talentul desăvârșit. Printre aceștia se numără și superba Pinar Deniz, care a dat viață personajului principal Ceylin, o avocata ambițioasă și curajoasă, care a înfruntat numeroase obstacole și necazuri, însă de fiecare dată a găsit forță interioară pentru a merge mai departe cu și mai multă determinare.

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasă actrița încă din anul 2008, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, în rolul sfioasei Yildiz.

Ceylin din serialul Secrete de familie, câștiguri fabuloase din mediul online

Pinar Deniz are doar 29 de ani însă cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Născută în orașul Adana, Pinar a crescut și a studiat acolo până la vârsta majoratului, când a decis să plece în Istanbul pentru a-și continua studiile.

La îndemnul părinților ei, tânăra s-a înscris la Facultatea de Relații Publice și Publicitate, în cadrul Universității din Istanbul, însă treptat a conștientizat că nu va putea profesa în acel domeniu și a hotărât să își îndeplinească marele vis de a deveni actrița. Pinar Deniz a urmat cursurile unei școli private de actorie pe care a absolvit-o cu succes și astfel și-a văzut marea dorința îndeplinită.

Citește și: Ceylin din serialul Secrete de familie, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță Pinar Deniz

În anul 2017, tânăra Pinar Deniz a debutat pe platourile de filmare ale producției artistice Kardeşim Benim 2, în care a primit rolul principal, jucat magistral asemenea unei profesioniste. Cel mai recent proiect din care a făcut parte superba actriță este serialul Secrete de familie, în care a primit rolul principal Ceylin, care i-a adus cea mai mare reușită din carieră, deoarece producția a înregistrat audiențe record atât în Turcia, cât și în țările în care a fost difuzat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Succesele sale pe plan profesional, s-au reflectat și în mediul online, unde celebra Pinar Deniz a început să fie din ce în ce mai activă și totodată să câștige foarte bine și datorită postărilor și reclamelor publicate pe contul ei de socializare. De curând, o renumită publicație online din Turcia a scris că îndrăgita actriță ar câștiga circa 150.000

de lire turcești (echivalentul a 5200 de euro) pentru o reclamă de doar 15 secunde în mediul online, ceea ce înseamnă câștiguri de-a dreptul fabuloase.

Citește și: Cine este Pinar Deniz, cea care o interpretează pe curajoasa avocată Ceylin din serialul “Secrete de familie”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.