Ceylin din serialul Secrete de familie, evoluție spectaculoasă! Iată cum arăta celebra actriță Pinar Deniz în urmă cu zece ani, când a debutat pe platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 oct 2023, 15:48
video Foto(4)

Ceylin din serialul Secrete de familie, apariție de senzație în mediul online! Iată ce aspect fizic avea renumita actriță Pinar Deniz, la varsta de 19 ani, când a debutat pe platourile de filmare!

Pinar Deniz se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cei zece ani de activitate pe platourile de filmare, frumoasă actrița a demonstrat un talent desăvârșit și o carisma deosebită, în multe producții de excepție în care a jucat magistral. Cel mai recent proiect din carieră să este serialul Secrete de familie, în care a dat viață personajului principal Ceylin, o tânără avocată, un rol dificil dar care i-a adus mare succes.

Dincolo de cariera presărată cu multe reușite, Pinar Deniz nu a avut parte de același succes și pe plan personal. Anul trecut, destinul i-a pregătit însă o surpriză frumoasei actrițe deoarece și-a întâlnit marea iubire și de curând a fost și cerută în căsătorie.

Ceylin din serialul Secrete de familie, apariție uluitoare de pe vremea în care avea doar 19 ani și se află la început de carieră

Pinar Deniz s-a născut în anul 1993, în Adana, unde a crescut și a studiat pana la vârsta de 18 ani. În ciuda faptului că visa încă din copilărie să devină actrița, după încheierea liceului, tânăra a decis, la sfatul părinților ei să se orienteze către Facultatea de Relații Publice și Publicitate, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a absolvit-o cu bine. Treptat aceasta a conștientizat faptul că nu va putea renunța la marele ei vis de a deveni actrița și atunci s-a reorientat către actorie și a urmat o școală privată de teatru, îndeplinindu-și marea dorința.

Citește și: Ceylin din serialul Secrete de familie, câștiguri fabuloase din mediul online! Sumele vehiculate de presa turcă sunt de-a dreptul uluitoare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anul 2017 a însemnat pentru Pinar Deniz debutul oficial pe platourile de filmare ale filmului Kardeşim Benim 2, care i-a deschis calea către carieră strălucită din prezent. Cel mai nou rol jucat este cel din producția Secrete de familie, în care a dat viață personajului central, Ceylin, care de asemenea i-a adus o reprezentat o mare reușită în carieră. Celebra actrița a debutat pe când avea doar 19 ani și de atunci a evoluat constant cu multă muncă, perseverență, o ambiție de fier, dar și mult talent, ajungând treptat una dintre cele mai apreciate actrițe ale

Turciei.

Citește și: Ce spune Pinar Deniz despre finalul șocant al primului episod din serialul Secrete de familie! “Nimic nu este ce pare a fi și totul se poate schimba într-o secundă!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.