Ceylin din serialul Secrete de familie, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță Pinar Deniz

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2023, 11:16
Foto(5)

Ceylin din serialul Secrete de familie, apariție de senzație în mediul online! Celebra actriță Pinar Deniz a recurs recent la o transformare spectaculoasă de look!

Pinar Deniz se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia, în ciuda faptului că are doar 29 de ani. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superba actriță încă din anul 2008, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, în care a interpretat rolul Yildiz, alături de renumiții actori Berguzar Korel și Halit Ergenc. Unul dintre cele mai recente și de succes proiecte din care a făcut parte este serialul Secrete de familie, în care a dat viață personajului principal Ceylin, o avocată destoinică și ambițioasă.

Ceylin din serialul Secrete de familie, schimbare uluitoare de look

Pinar Deniz a venit pe lume în anul 1993, în orașul Adana, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului, când a decis să plece în Istanbul pentru a-și continuă studiile și pentru a-și clădi o carieră de succes. Deși inițial părinții săi au îndemnat-o să studieze Facultatea de Relații Publice și Publicitate, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes, treptat tânăra a realizat că nu va putea profesa în acel domeniu și atunci s-a reorientat către

o școală privată de teatru, pe care a absolvit-o cu brio și care i-a oferit șansă să fie observată de o mare casă de producție din Turcia.

Citește și: Cine este Pinar Deniz, cea care o interpretează pe curajoasa avocată Ceylin din serialul “Secrete de familie”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

In anul 2017, Pinar Deniz a debutat pe platourile de filmare ale filmului Kardeşim Benim 2, care i-a adus primul pas către carieră de succes de astăzi. Cel mai recent rol jucat este cel din serialul Secrete de familie, în care a dat viață eroinei Ceylin, care de asemenea i-a adus o mare reușită în carieră.

De curând, celebra actrița Pinar Deniz a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație în care a apărut cu o nouă înfățișare.

Deși de câțiva ani celebra actrița și-a menținut același look, de această dată a decis să recurgă la o schimbare spectaculoasă, iar fanii sai au fost extrem de incantați. 

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Secrete de familie! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un periplu emoționant și palpitant

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.