Ceylin nu renunță la lupta pentru dreptate! În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 31 ian 2024, 15:39

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Secrete de familie”.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei productii vor fi purtați, prin intermediul micului ecran, într-un carusel al emoțiilor, prin prisma evenimentelor ce se vor derula în viețile eroilor preferați.

Citește și: Ceylin se străduiește să scape de urmele trecutului său întunecat. Vezi online live episodul 44 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Ceylin nu renunță la lupta pentru dreptate!

Vestea că Pars, Îlgaz și Eren sunt suspendați din activitate, pe motiv că sunt suspectați de fraudă, o șochează pe Ceylin care nu înțelege cum au ajuns aceștia în această situație dramatică. Mai mult, Ceylin îl înfruntă pe inspectorul șef, venit special din Ankara, pentru această situație, pe care îl acuză că face o mare greșeală, în ceea ce-i privește pe cei trei, susținând cu fermitate că aceștia sunt corecți, își iubesc meseria, și ar fi în stare să moară pentru onoarea lor.

La polul opus, Yekta savurează din plin suspendarea din funcție a celor trei adversari ai săi, și face demersuri pentru a urgenta ancheta împotriva acestora. Totodată, Yekta îl asigură pe Haluk că Pars, Îlgaz și Eren vor fi aspru pedepsiți, pentru moartea nepotului acestuia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ceylin se confruntă și cu reticența mamei sale în ceea ce privește pedepsirea celui care i-a ucis tatăl. Frumoasa avocată încearcă să își convingă mama că nu familia soțului său este vinovată de moartea lui Zafer, însă fară rezultat. Mai mult, Cînar va lua atitudine în fața adevăratului criminal al lui tatălui lui Ceylin, iar evenimentele vor scapa de sub control.

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul turcesc “Secrete de familie” de la Kanal D! Iată când va fi difuzată îndrăgita producție

Dacă va reuși Ceylin să salveze reputațiile lui Îlgaz, Pars și Eren și, ce lovitură uluitoare va primi Yekta, în cazul morții lui Burak, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.