Haluk îi oferă un spațiu lui Yekta pentru noua sa firmă de avocatură. Vezi online live episodul 43 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 31 ian 2024, 15:36

Serialul turcesc “Secrete de Familie” va fi difuzat sâmbăta.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 44 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Secrete de Familie” va fi difuzat sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul 43 din această seara?

În episodul 44 al serialului "Secrete de Familie," Gul, Cinar și alți membri ai grupului îl agresează pe Serdar, după care îl lasă în grija lui Merdan și se întorc acasă. Merdan îi asigură pe ceilalți că Serdar este bine pentru a nu-i îngrijora, dar în curând se află că acesta a decedat.

Între timp, Ilgaz încearcă să descopere cine l-a ucis pe Serdar, iar Ceylin se confruntă cu Derya în cadrul unei anchete. Derya renunță la prietenia lor și nu tolerează modul în care Ceylin lucrează. Ceylin, pe de altă parte, nu înțelege comportamentul ciudat al familiei sale, în special al lui Aylin.

Haluk îi oferă spațiu lui Yekta pentru noua sa firmă de avocatură, îndemnându-l să lucreze doar pentru el și să-i confrunte pe Ilgaz și ceilalți în toate procesele, tulburându-le liniștea.

Yekta se ocupă de cazul lui Serdar și sugerează că tinerii ar putea fi suspecți. Ilgaz și Eren iau declarații de la ei, fără să-și dea seama că aceștia ar putea avea vreo legătură cu moartea lui Serdar. Tinerii convin să spună că au fost acasă la Gul în acea zi și au pregătit masa împreună.

Citește și: Gülfem din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, schimbare uluitoare de look! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Esra Bilgiç, la scurt timp după încheierea filmărilor

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Secrete de Familie” pe Kanal D

Serialul turcesc "Secrete de Familie" a devenit rapid o senzație în lumea producțiilor televizate, captivând publicul la nivel global. Cu o intrigă complexă, personaje memorabile și o distribuție excepțională, acest serial s-a impus ca un adevărat fenomen. Realizat de echipa din spatele celebrului "Dragoste Infinită", "Secrete de Familie" a reușit să atragă succesul în peste 25 de țări.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Povestea se desfășoară în jurul unui procuror remarcabil, interpretat de Kaan Urgancıoğlu, cunoscut publicului românesc pentru rolurile sale anterioare.

Alături de el, Pinar Deniz, o tânără avocată talentată și carismatică, completează distribuția de excepție. Cei doi eroi se unesc în fața unui caz complex de crimă, conexiunea lor fiind întărită atât de valorile puternice, cât și de dragostea care se dezvoltă treptat între ei.

„Secrete de Familie" nu se rezumă doar la elementele judiciare ale cazului, ci explorează și aspecte profunde ale vieții personale și a relațiilor interumane.

Serialul oferă un amestec captivant de mister, tensiune, dramă și pasiune. Fiecare episod surprinde publicul într-o intrigă fascinantă și dezvăluie evoluția complexă a personajelor.

Citește și: Dilek, protagonista noului serial turcesc „Poveste din Anatolia”, alături de cea mai importantă și iubită persoană din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Gülsim Ali

Cu actori talentați și o echipă de producție remarcabilă, acest serial turcesc demonstrează din nou farmecul deosebit al producțiilor din această țară. Capacitatea lor de a atrage o audiență globală cu povești captivante și actori talentați este evidentă în "Secrete de Familie". Cu o calitate remarcabilă, acest serial promite să rămână în memoria telespectatorilor mult timp după finalul său, marcând un loc special în peisajul producțiilor televizate contemporane.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .