Cezar, amintiri emotionante! "Eu toata viata mea in box am facut foamea cum am facut si la Survivor!" Iata ce dezvaluiri inedite a facut Faimosul din culisele vietii sale de sportiv de performanta!

Autor: D.I.

Cezar a dovedit inca de la inceputul comptitiei "Survivor Romania" ca este un concurent puternic si a luptat cu ambitie sa ajunga cat mai departe.

Dupa cele doua zile de relaxare, concurentii de la "Survivor Romania" au purtat discutii inedite in camp, la un foc de tabara.

Cea care a dat startul povestilor despre viata si despre experienta traita la "Survivor", a fost Elena, care s-a emotionat teribil la gandul ca baiatelul ei va fi extrem de mandru de reusitele ei din competitie.

Pe de alta parte, Cezar si-a amintit cu nostalgie cum era viata sa de sportiv de performanta. Acesta a recunoscut ca a fost obisnuit inca de la debutul lui box cu restrictiile de mancare si a facut frecvent foamea, asa cum i s-a intamplat si la "Survivor".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: El este fratele geaman al Razboinicului Emanuel! Iata ce dezvaluiri inedite a facut acesta despre finalistul de la "Survivor Romania"!

Citeste si: Ruby, marturisiri incredibile! A mancat din gunoaie ca sa-si potoleasca foamea la "Survivor Romania"? "Nu mai puteam de foame, colcaia sangele in mine!"

Cezar Juratoni, unul dintre cei mai puternici concurenti de la "Survivor Romania"

Multiplu campion national la Juniori, Tineret si Seniori, Cezar Juratoni este in prezent boxer profesionist. In aceasta calitate, a sustinut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.  Sportivul crede ca rezistenta fizica si inteligenta ii vor fi aliati in aceasta competitie extrem de dura. 

"Sunt sigur ca voi face fata acestui concurs.

Punctele mele forte sunt rezistenta, viteza, inteligenta. Reusesc sa ma adaptez foarte repede in orice situatie. Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face fata cu brio oricarei incercari!", declara Cezar Juratoni inainte de inceperea competitiei.