Cezar Juratoni a revenit in sanul familiei sale, dar e cu gandul tot la Republica Dominicana! Iata de ce anume ii este dor din campul de la "Survivor Romania"!

Autor: D.I.
Actualizat: 04 iun 2020, 17:46
video Foto(6)

Cezar Juratoni, unul dintre cei mai puternici concurenti de la "Survivor Romania".

Multiplu campion national la Juniori, Tineret si Seniori, Cezar Juratoni este in prezent boxer profesionist. In aceasta calitate, a sustinut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.  Sportivul crede ca rezistenta fizica si inteligenta ii vor fi aliati in aceasta competitie extrem de dura. 

"Sunt sigur ca voi face fata acestui concurs. Punctele mele forte sunt rezistenta, viteza, inteligenta. Reusesc sa ma adaptez foarte repede in orice situatie.

Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face fata cu brio oricarei incercari!", declara Cezar Juratoni inainte de inceperea competitiei.

Cezar Juratoni a fost unul dintre cei mai puternici concurenti de la "Survivor Romania" si a luptat cu mare ambitie pana la final pentru a-si indeplini marele vis, de a castiga competitia.

Citeste si: Dan Cruceru, detalii nestiute din Republica Dominicana! "Am slabit 7 kilograme, din cauza unui virus!" Iata ce marturisiri incredibile a facut prezentatorul TV despre momentele dificile traite in cele aproape cinci luni de "Survivor Romania"!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cezar a fost la un pas de calificarea în Marea Finala, insa sansa nu a fost de partea sa si astfel acesta a fost ultimul concurent care a parasit competitia.

Acesta a părăsit concursul la fel cum a intrat, cu capul sus și cu zâmbetul pe buze, mandru de performanta realizata in cele mai dure conditii.

Citeste si: Grațiela, schimbare radicală de look. Cum arată acum fosta concurentă de la "Survivor România"?

Desi a dus enorm dorul iubitei sale dar si al intregii lui familii si a indurat conditii extrem de grele in camp, slabind 16 kilograme, Cezar nu s-a sfiit sa recunoasca la scurt timp de la revenirea in tara, ca a ramas cu gandul la

tot ceea ce a trait Republica Dominicana. Recent, Cezar a publicat pe contul lui de socializare, o imagine in care a recunoscut ca ii este dor de casuta din copac, pe care el a facut-o cu mare indemanare, la inceputul competitiei.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul