Cezar Ouatu: "Sunt adeptul a tot ce inseamna haute couture italian"! Uite care sunt brandurile lui favorite

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:13

Cezar Ouatu se pregateste de lansarea primului sau album, "Cezar - The Voice of Love".

Intr-o pauza intre repetitii si aparitii in emisiuni, Cezar a stat de vorba cu noi si ne-a povestit despre femeie, dragoste, moda si noile sale proiecte.

1. Ce inseamna "femeia" pentru Cezar?

Femeia pentru mine este cel mai esential lucru, fara de care nu ar exista viata, referindu-ma la femeia-mama. Cred ca femeia este un factor vital in viata noastra. Pentru mine, femeia este totul, chiar pentru simplul fapt ca ea este cea care perpetueaza  specia.

Mai ales ca duce in pantec acesti ingerasi, copiii. Pentru mine, rolul unei femei e sfant.

2. Ai facut lucruri nebunesti pentru o femeie vreodata?

Am facut pentru dragostea pe care i-am purtat-o unei femei. Pentru ca atunci cand iubesti, nimic nu ti se pare imposibil. Daca ar fi sa iti dau un exemplu, iti spun ca faceam naveta Milano-Ploiesti de doua ori pe saptamana.
Faceam 4000 de kilometri ca sa pot veni in tara pentru o zi sau doua ca sa imi vad iubita. Alte lucruri nebunesti...am dat la o parte contracte sau concerte pentru a fi alaturi non-stop in proiectele profesionale ale ei. Cand iubesti, nu mai tii cont.

3. Cauti un anumit tip de femeie? Ai un tipar?

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.