CFR Cluj a obtinut un egal eroic pe terenul Galatei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 05:30

CFR Cluj a incheiat la egalitate, la Istanbul, scor 1-1, partida cu Galatasaray, in cea de-a treia etapa a Ligii Campionilor, si se mentine pe locul doi in grupa H.

Elevii lui Ioan Andone s-au prezentat onorabil in fata Galatei lui Fatih Terim. Clujenii au deschis scorul dupa o reluare a lui Kapetanos deviata in proprie poarta de Nounken (min.19). Dupa marcarea golului, ardelenii au continuat sa evolueze dezinvolt in fata unei echipe cu un buget de 10 ori mai mare.

Totul s-a naruit repede insa. Aguirregaray a fost eliminat (27), dupa ce a primit doua cartonase galbene intr-un interval de trei minute.
Si otomanii s-au revarsat spre poarta lui Felgueiras, care a parat un penalty (35). Reduta campioanei Romaniei a cedat o singura data. Burak Ylmaz a reusit egalarea in minutul (77).

In celalalt meci al grupei, Manchester United a invins-o, pe teren propriu, pe Braga, scor 3-2, "diavolii" revenind de la 0-2 (20). 

 

Clasament

1. Man. United 9 puncte

2. Cfr Cluj 4 puncte

3.

Braga 3 puncte

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

4. Galatasaray 1 punct

 

Urmatoarea etapa se joaca pe 7 noiembrie.

Clujenii vor juca pe teren propriu cu Galata, iar Man. United se va deplasa in Portugalia.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.