Chandra Bahadur Dangi, cel mai scund barbat din lume. Afla ce inaltime are!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:18

Un barbat in varsta de 72 de ani din Nepal, care are doar 55 de centimetri inaltime a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai scund om in viata din intreaga lume.

Chandra Bahadur Dangi a batut recordul anterior care era detinut de Junrey Balawing din Filipine, care fusese numit cel mai mic in luna iunie a anului 2011 si are 59,9 centimetri inaltime.

Detinatorul titlului din acest an cantareste doar 14,5  kilograme si si-a petrecut intreaga viata in Nepal intr-un sat de munte. In conformitate cu cerintele Cartii Recordurilor, Chandra a fost masurat de trei ori in 24 de ore, iar inaltimea lui a fost 54,6 centimetri.


"Sunt foarte fericit ca am fost recunoscut de catre Guiness World Records si ca numele meu va fi scris in aceasta carte. Este un lucru foarte important atat pentru familia mea cat si pentru tara mea, eu foarte fericit"
, a declarat Dangi imediat dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor.

"Sunt in continuare uimit cum acest record este tot timpul batut.
Ceea ce mi se pare remarcabil este varsta lui- daca intr-adevar are 72 de ani, el este de departe, cea mai in varsta persoana care urmeaza sa fie desemnat drept cel mai mic om din lume in 57 de ani",
a spus redactorul-sef a sa fie l Cartii Recordurilor.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.