Charlie Sheen sarbatoreste iesirea de la dezintoxicare... cu o BERE! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:36

Charlie Sheen, un barbat cunoscut nu de mult pentru calitatile sale de actor a ajuns in ultima perioada sa fie stiut ca un betiv, consumator de droguri cu o viata dezordonata.

Cu toate acestea trebuie mentionat faptul ca actorul este pe calea cea buna si vrea sa devina o persoana normala, adica sa renunte la vicii. In mod normal, daca o celebritate are mari probleme cu alcool sau drogurile, acesta este exclus din campaniile publicitare pentru nicio companie nu isi doreste sa-si asocieze imaginea cu cea a unui betiv. 

 

Ei bine, acest lucru nu este valabil si pentru Charlie Sheen, care mai nou apare intr-un  spot publicitar, dar la o bere fara alcool.

Spotul il prezinta in prima faza pe star, in masina in timp ce conducea spre casa si se lupta cu ispita- alcoolul. Toata lumea din jurul lui consuma bere atat, pana si femeile gravide, dar si politistii.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Ajuns

acasa, Charlie Sheen innebunit de durere gaseste o petrecere surpriza cu multa lume, chiar in in gradina lui. Moment in care o pisica ii strecoasa o bere fara alcool din care acesta bea cu sete bucurandu-se de compania prietenilor. Pana in momentul de fata clipul a adunat aproximativ 500.000 de vizualizari, in ciuda faptului ca este doar o simpla reclama, dar Charlie Sheen face toti banii.