Chec de post cu banane! E gata imediat, din ingrediente simple!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2017, 10:11

Marele avantaj al acestui pandispan de post e acela ca e foarte versatil, ca te lasa sa te joci cu formele si culorile si peste toate astea il poti prepara si in post.

Pentru un pandispan de post delicios si pufos incearca reteta ce urmeaza. Bananele inlocuiesc cu succes ouale si ajuta ca prajitura sa iasa moale si pufoasa.
Prepara pandispanul de post cu banane
Mod de preparare:
3 banane (ar trebui sa obtii 220 grame piure de banane)
150 grame zahar
2 linguri grasime vegetala
80 ml lapte de soia
180 grame faina
¾ lingurita praf de copt
3 linguri cacao
6 linguri apa fiarta
Esenta de vanilie
 
Mod de preparare:
Paseaza bananele pentru a le face piure.

Adauga peste ele zaharul, grasimea vegetala, laptele de soia si esenta de vanilie si amesteca bine. Pune apoi si faina, praful de copt si un praf de sare si amesteca pana cand se incorporeaza toate.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Taguri: