Cheesecake cu ciocolata
Cost estimativ: 40 lei pentru 6-8 persoane
Ingrediente
300 g biscuiti digestivi
50 g unt topit
O lingurita extract de vanilie
350 g crema de branza
100 g zahar
O lingura cacao
200 g ciocolata neagra
400 g smantana grasa (sau iaurt grecesc)
3 oua
Zeama de la o lamaie
O lingura de faina
Mod de preparare
Se macina biscuitii la blender si se amesteca
cu untul topit pana se ajunge la consistenta unui nisip umed.
Cu aceasta, se tapeteaza baza si peretii unei forme de tort sau a unei tavi de cuptor, bine unsa.
Se bate crema de branza cu vanilia, pana se inmoaie.
Se bat ouale cu zaharul pana cand acesta se dizolva complet,se incorporeaza ciocolata topita si cacaua, apoi se adauga iaurtul, faina, zeama de lamaie si crema de branza batuta mai devreme.
Se toarna totul peste blatul de biscuit si se da la cuptor la 180 grade Celsius, timp de 20-30 minute.
Ingrediente
300 g biscuiti digestivi
50 g unt topit
O lingurita extract de vanilie
350 g crema de branza
100 g zahar
O lingura cacao
200 g ciocolata neagra
400 g smantana grasa (sau iaurt grecesc)
3 oua
Zeama de la o lamaie
O lingura de faina
Mod de preparare
Se macina biscuitii la blender si
se amesteca cu untul topit pana se ajunge la consistenta unui nisip umed.
Cu aceasta, se tapeteaza baza si peretii unei forme de tort sau a unei tavi de cuptor, bine unsa.
Se bate crema de branza cu vanilia, pana se inmoaie.
Se bat ouale cu zaharul pana cand acesta se dizolva complet,se incorporeaza ciocolata topita si cacaua, apoi se adauga iaurtul, faina, zeama de lamaie si crema de branza batuta mai devreme.
Se toarna totul peste blatul de biscuit si se da la cuptor la 180 grade Celsius, timp de 20-30 minute.
Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei