Cheesecake cu Nutella. Ingrediente
- 280 de grame de biscuiți digestivi
- 5 linguri de unt, la temperatura camerei
- 400 de grame Nutella, la temperatura camerei
- 100 de grame de alune de pădure, prăjite și tocate
- 450 de grame de cremă de brânză, la temperatura camerei
- 65 de grame de zahăr pudră (cernut).
Cheesecake cu Nutella. Mod de preparare
Se zdrobesc biscuții cu ajutorul unui robot de bucătărie, iar apoi se pun într-un bol. Peste ei se adaugă untul și o lingură de Nutella, și se amestecă până când începe să se formeze o masă compactă. Se adaugă apoi 3 linguri de alune de pădure și se amestecă în continuare.
Cheesecake cu Nutella. Amestecul se asează într-o tavă rotundă cu diametrul de aproximativ 23 cm și se presează pentru a forma o bază.
Citeste si: Cheesecake fără coacere. Prăjitura pentru leneși care se prepară în doar 6 minute
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Citeste si: Bucatarul de la “Draga mea prietena” a gatit un meniu supriza pentru o suta de batrani, de ziua lor
Crema de brânză se bate cu zahărul pudră până la omogenizare, iar apoi se adaugă restul de Nutella și se amestecă în continuare.
Cheesecake cu Nutella. Tavă se scoate din frigider, iar amestecul de cremă de brânză și Nutella se întinde peste bază. Restul alunelor tocate se presară pe deasupra și se pune tava la frigider pentru cel puțin 4 ore.