Cheesecake-ul este un desert extrem de delicios pe care trebuie să-l pregătești măcar odată. Noi am venit în ajutorul tău cu o rețetă diferită a desertului, una asiatică. Iată cum poți pregăti un cheesecake japonez pufos și delicios.
Cum să prepari un cheesecake extrem de delicios?
Ingrediente
- 60 g făină
- 90 g unt
- 13 albușuri
- 130 ml lapte
- 100 g crema de brânză
- 8 galbenușuri
- 60 g amidon
- 1 plic zahăr vanilat
- 150 g zahar
Citeste si: Cele mai bune rețete de mucenici moldovenești și muntenești!
Mod de preparare
Prima dată se topește untul, împreună cu crema de brânză. După ce s-au omogenizat se toarnă laptele peste ele și se amestecă, pentru a se încorpora. Foarte important, aveți grijă să nu se înfierbânte foarte tare. Ia apoi cratița pe pe foc.
Mixează bine gălbenușurile, după care adaugă compoziția pe care ai luat-o de pe foc.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12
Citește și: Cine poate să iasă la pensie cu 5 ani mai devreme? Află condiția care trebuie îndeplinită
Bate albușurile cu zahărul vanilat și cel clasic.
Pune într-o tavă rotundă hârtie de copt, pereții tavii să fie mai înalți. Ai grijă ca pereții să fie și ei acoperiți cu hârtie de copt.
Când s-a copt, scoți tava, lași la răcit puțin, apoi răstorni din tavă și îndepărtezi hârtia de copt. După ce s-a răcit complet îl puteți orna cu fructe și apoi îl puteți servi.
Citeste si: 3 tipuri de plăcintă cu brânză. Unele rețete sunt vechi de peste 100 de ani