Chef Adi Hădean a gătit la „Ferma Dacilor”! Ce părere are bucătarul despre pensiunea care a luat foc

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 ian 2024, 16:20

Adi Hădean a fost bucătar la „Ferma Dacilor”

Sursa: Facebook Adi Hădean; fermadacilor.ro

Renumitul chef Adi Hădean era atât un client fidel al pensiunii „Ferma Dacilor”, cât și bucătar la renumitul complex turistic.

Înainte ca incendiul devastator să distrugă „Ferma Dacilor”, aceasta era o locație foarte populară, fiind promovată chiar de către bucătarul Adi Hădean.

Ce părere are Adi Hădean despre „Ferma Dacilor”

Celebrul chef era unul dintre clienții fideli ai pensiunii din Tohani, fiind foarte încântat de serviciile acesteia, dar și de preparatele servite. Ba mai mult, Adi Hădean a și gătit la restaurantul din incinta complexului.

Toate aceste aspecte l-au făcut pe bucătar să promoveze „Ferma Dacilor” pe propriul website: „Printre atâtea vești care te fac să schimbi postul de televiziune, eu vă dau astăzi una tare bună.

Ferma Dacilor, un loc fain tare, în inima naturii, unde mereu am mâncat numa’ bun și proaspăt, face livrări și ne fericește și pe noi, ăia uitați printre betoane la oraș, cu merinde alese”.

Deși „Ferma Dacilor” era o pensiune foarte lăudată, aceasta ascundea multiple nereguli majore. Printre acestea se numără lipsa autorizației de securitate la incendiu și certificatul de atestare întocmit în urma unei expertize parțiale, conform spuselor lui Raed Arafat, secretarul de stat din MAI.

Citește și: „N-am unde să-mi vărs durerea” Mesajul cutremurător al patronului Cornel Dinicu. Bărbatul a decis să se „spovedească” în public, după ce și-a pierdut fiul în incendiul de la Ferma Dacilor

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La „Ferma Dacilor” s-au descoperit numeroase nereguli

În total, au fost descoperite 6 nereguli la „Ferma Dacilor”, care au fost trecute cu vederea, fiind aplicate doar avertismente în vederea acestora.

Lipsa autorizației de securitate la incendiu a fost sesizată în anul 2019, în cadrul unui control al celor de la ISU Prahova, care, în loc să-l sancționeze conform legii pe patron, au decis să închidă ochii în schimbul unor mese generoase și reduceri pe măsură oferite de proprietarul complexului turistic „Ferma Dacilor”.

Aceste aspecte sunt recunoscute și de către Virgil Nanu, prefectul din Prahova, care a adus în prim-plan faptul că unitatea turistică a primit oaspeți ani la rând, în lipsa autorizației de funcționare.

Pensiunea a fost autorizată să-și desfășoare în mod legal activitatea abia în anul 2020, iar pe site-ul unității se arată că aceasta a intrat în circuitul turistic în anul 2021, ceea ce a declarat chiar și Cornel Dinicu.

Acesta din urmă se prezintă ca fiind patronul pensiunii „Ferma Dacilor”, însă nu figurează cu acest titlu în niciunul din documentele complexului turistic.

Citește și: Chef Adi Hădean, despre momentul în care mâncarea devine otravă: „Când mănânci prea des prea prost, atunci devine o otravă”