Chef Cezar: “Primul obstacol in a deveni Chef a fost chiar tatal meu”

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:13

#Incepand de sambata, 16 mai, “Arena Bucatarilor” se va difuza de la ora 11:00.

Incepand de sambata, 16 mai, show-ul culinar “Arena Bucatarilor”, de la Kanal D se va difuza de la ora 11:00. Retete extraordinare pregatite de gazda emisiunii Chef Cezar, sfaturi pentru o masa de nota zece cu care sa-ti surprinzi oaspetii, toate acestea vor face deliciul fiecarei editii a emisiunii “Arena Bucatarilor”.

Amfitrionul show-ului culinar de la Kanal D a povestit ca in alegerea meseriei de bucatar a avut de infruntat vehementa tatalui sau, care isi dorea un alt viitor profesional pentru fiul sau.

“Poate o sa va surprinda, insa primul obstacol in a deveni Chef a fost chiar tatal meu. Acesta nu si-a dorit deloc sa fiu bucatar. Am avut discutii mari pe tema asta, insa mama m-a inscris oarecum la liceul de Alimentatie Publica. Pe vremea aceea, fetele faceau acest liceu, nu baietii. Am fost intr-o clasa cu 32 de fete si 5 baieti. Mama m-a incurajat mereu sa fac ceea ce-mi place cu adevarat, asa ca tata a fost pus in fata faptului implinit.

Tata a tinut supararea asta ani de zile, nu a fost fericit cu alegerea mea. Spunea ca nu e o meserie de viitor”,
a povestit acesta.

Cheful a dezvaluit cine l-a convins pe tatal lui ca meseria de bucatar este o alegere buna.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

“Stiu

ca in momentul in care a vorbit cu fostul meu sef Teodor Melescanu (n.r Ministru de Externe la acea vreme) si-a revenit”, a adaugat Chef Cezar.

Nu ratati o noua editie a emisiunii “Arena Bucatarilor”, show difuzat in fiecare sambata, de la ora 11:00, la Kanal D!