Chef Doru: "E prima data ca am avut ocazia reala sa fac ceva pentru acesti batrani" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:37

Chef Doru de la Draga mea prietena si Raluca Lazarut au fost la un centru de batrani pentru a le gati.

de Ziua Internationala a Varstnicilor, Doru Serban, bucatarul emisiunii “Draga mea prietena” de la Kanal D, a gatit un meniu festiv la Centrele de batrani Sfanta Elena si Sfantul Vasile din Bucuresti. I-au fost alaturi Raluca Lazarut, prezentatoarea Stirlor Kanal D, si 10 voluntari care nu au ramas indiferenti la gestul lui Doru Serban. Impreuna, acestia au gatit si distribuit batranilor un meniu ales: dorada cu legume mediteraneene si crusta de ierburi la cuptor, precum si un desert delicios, cheesecake cu sos de prune.




“Am fost foarte impresionata de gestul unei batrane. Mi-a pus mana pe umar, a spus un simplu si i-au dat lacrimile. A fost un moment foarte emotionant, cea mai mare recompensa pe care o puteam primi. Alti batrini din centru erau foarte surprinsi ca a venit cineva in vizita la ei., acestea au fost cuvintele lor de despartire, vorbe care ma urmaresc si acum ”, a spus Raluca Lazarut.




“Acest meniu festiv este un gest pe care il fac cu mare drag, intr-o zi speciala, pentru ca 1 octombrie este Ziua Internationala a Varstnicilor. Sunt pasionat de gastronomie, mi-am dorit sa le ofer o cina cu totul speciala, care sa tina cont si de regimul lor alimentar. Este un dar facut din toata inima, sper sa se bucure de el! Una dintre persoanele care m-au ajutat la prepararea si distribuirea meniului a fost chiar sotia mea.
Ea mi-a fost alaturi in toata calatoria mea pornita in urma cu un an de zile, pentru a deveni un Chef adevarat ”, a spus Doru Serban.