Chef Florin Dumitrescu si-a deschis restaurant! Vezi cum arata si de ce spune ca viata lui s-a schimbat si in rau dupa concurs VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 03:50

Florin Dumitrescu, unul dintre cei 3 chefi participanti la o celebra emisiune gastronomica, si-a deschis primul restaurant sub semnatura.

"Am pornit un proiect. E primul restaurant semnat Chef Florin Dumitrescu. In afara de asta sper sa fie mai multe. Ideea e sa nu-mi deschid eu restaurantul meu ci sa-mi pun amprenta pe restaurantele altora, sa le fac din ce in ce mai bune", a declarat Florin Dumitrescu.

 

El a adaugat ca dupa emisiunea concurs viata lui s-a schimbat atata in bine, cat si in rau.

Florin spune ca nu este obisnuit cu atata publicitate, insa a concluzionat ca, per total, totul este mai bine.

 

"Dupa emisiunea concurs viata mea s-a schimbat. O parte in bine, o parte in rau. Eu nu sunt obisnuit cu atata publicitate, iar acest lucru poate atrage si chestii negative. In mare insa totul este mult mai ok".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

El a dezvaluit ca tine legatura cu foarte multi dintre cei pe care

i-a dat afara personal din concurs si ca a reusit sa lege prietenii frumoase.

 

"Cei pe care i-am dat afara sunt constienti de capacitatile lor si de capacitatile mele. Bineinteles ca ei nu vor avea curajul sa comenteze la ceva ce eu am facut. In al doilea rand, am tinut legatura cu multi dintre ei, inclusiv cu cei pe care eu i-am dat afara personal.

Pot sa spun ca am legat prietenii frumoase dupa acest concurs".