Florin Scripcă, cunoscut şi sub numele de Chef Foa, a început călătoria culinară în urmă cu 16 ani, dar este pasionat de bucătărie de când era copil.

În ultimii 12 ani, Foa a făcut schimb de experienţă în afara ţării, lucrând în bucătăriile unora dintre cele mai mari companii de catering şi în locaţii de prestigiu cu una sau două stele Michelin. Poate cele mai interesante aventuri culinare le-a avut în echipa “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts”, “La Cantine du Faubourg”, “Rhubarb” şi “The Nut Tree Inn”.

Chef Foa face parte din familia Flavours Food Design şi coordonează o echipă de peste 75 de bucătari, având în subordine numeroase bucătării, printre care se numără şi cele mai apreciate locaţii din Bucureşti: Stradale, Stradale Oregon, Stradale Express, Willbrook Platinum Convention Center, Flavours Food Academy, Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic şi cea mai noua locaţie din portofoliul Flavours, Stradale Cluj.  

Talentul său, îmbinat cu pasiunea pentru gătit şi dăruirea pentru fiecare preparat îl fac un bucătar avangardist, abordând cu aceeaşi grijă atât un eveniment de 15 persoane, cât şi unul de 3000.