Chef Foa, prins la volan sub influența substanțelor interzise. Primele lui declarații după ce a fost oprit de polițiști: „Nu pot să confirm, nici nu pot să infirm”

Author: Diana Ghita

Chef Foa, prins drogat la volan

Sursa: Captură Stirile KANAL D

Chef Foa, celebrul bucătar, a fost prins în timp ce șofa sub influența drogurilor, pe șoselele din București. Pentru această infracțiune, pe numele lui s-a întocmit un dosar penal.

Florin Scripcă, supranumit „Chef Foa”, este un renumit bucătar din România. Acesta și-a câștigat celebritatea, în rândul publicului din țara noastră, prin intermediul unui renumit show culinar, unde a făcut parte din juriu.

Când a fost Chef Foa prins sub influența substanțelor interzise

Luni, 23 octombrie, în jurul orei 17:00, Chef Foa a fost prins drogat la volan de către poliție.

Acesta conducea în nordul Capitalei, mai exact în zona Charles de Gaulle, când a fost oprit de echipaj.

Florin Scripcă, în vârstă de 41 de ani, a fost testat cu aparatul Drugtest. În urma testării, s-a depistat că șofa sub influența a doua substanțe de mare risc: canabis și cocaină.

„În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a două substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice”, se arată în comunicatul de

presă transmis de poliție.

De asemenea, autoritățile au mai transmis că, asupra bărbatului, au fost găsite „4 țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător”.

Citește și: Chef Foa propune o reteta speciala de sarmale pentru masa festiva de Craciun!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce a declarat Chef Foa după ce a fost oprit în trafic

Chef Foa neagă cu vehemență acuzațiile care i-au fost aduse, spunând că oamenii legii au depistat doar că nu avea documentele conforme.

„Nu am toate actele în regulă, în trafic.”, a spus Florin Scripcă.

Totodată, acesta a răspuns afirmativ atunci când un reporter de la Știrile Kanal D l-a întrebat dacă a fost oprit pentru un control de rutină.

„Cred că da. Da.”, a adăugat bărbatul.

Când a fost întrebat dacă, într-adevăr, a consumat substanțe interzise, Chef Foa a avut un discurs halucinant, contrazicându-se în ideile sale.

„Ști cum sunt informațiile. Nu pot să confirm, nici nu pot să infirm așa ceva. Domnii sunt pregătiți, au tot laboratorul aici. Așteptăm să se întâmple situația.”, a mai declarat acesta.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal, în care Florin Scripcă este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise, prevăzută în Codul penal.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, a anunțat Brigada Rutieră.

@stirilekanaldro Agenții de poliție l-au oprit pe Chef Foa în nordul Capitalei, pentru verificări de rutină. #stirilekanald #kanaldromania #cheffoa #chef #foa #control #nord #capitala ♬ sunet original- Stirile Kanal D

Citește și: Vlad Pascu a fost trimis în judecată. Ce acuzații se aduc în cazul tânărului drogat care a ucis două persoane în stațiunea 2 Mai

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.