Chef Joseph Hadad a ținut să sublinieze că diagnosticul care a apărut inițial, cel de infarct, nu a fost real.
"Dragii mei, mulțumesc tuturor pentru mesajele de îngrijorare și mulțumesc celor din presă care s-au interesat de starea mea. Din fericire, diagnosticul publicat nu este real. Acum mă simt mai bine, totul este sub control. Dimineață am ajuns la spital pentru că nu m-am simțit bine și, ca un om precaut, am preferat să nu aștept fără să iau măsuri.
Joseph deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate și ca star al bucătăriei internaționale a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru celebrități mondiale precum Bill Clinton, Francois Mitterrand sau Margaret Thatcher, pentru Regele Hussein al Iordaniei, Regele Juan Carlos al Spaniei și Prințul de Lichtenstein, potrivit antena3.ro.
Citeste si: BREAKING NEWS! Chef Joseph Hadad a facut infarct
Citeste si: Reteta lui Chef Hadad de panna cotta cu sos de mango
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii
Cine este Chef Joseph Hadad
Chef Joseph Hadad s-a nascut pe 7 decembrie 1959 in Ierusalim, intr-o familie cu traditie in gastonomie, cu mama de origine marocana si tatal tunisian.
La varsta 19 ani, dupa ce termina scoala, este incorporat in armata pentru urmatorii 3 ani. Dupa stagiul militar, Joseph este angajat la Dan Carmel Hotel ca ajutor de bucatar. Cu o dorinta extraordinara de a invata mai mult,se muta dupa 3 ani ca Chef Garde-Manger la Jordan River Hotel, un hotel de 450 camere din Tiberias, pentru ca in 1989 sa fie promovat ca Executive Chef la faimosul King David Hotel din Ierusalim.
In decursul timpului, Joseph se dedica exclusiv pasiunii de a gati, talentul sau fiind remarcat deopotriva de colegi si de clienti in diverse locatii faimoase din intreaga lume: Kempinski Hotel in Germania, Ritz-Carlton Hotel in Boston, Savoy Hotel in Londra, Restaurantele Michelin in Paris si multe altele.
Joseph detine secretele a peste 2000 de retete sofisticate.