Patrizia Paglieri ține tot timpul cont de preferințele colegilor săi de platou. Astăzi, chef s-a gândit să le facă o surpriză și să le pregătească pate de ficat de pui. Recent, George Tănase a mâncat un pate de ficat de pui care nu prea i-a plăcut, astfel, bucătarul s-a gândit să-i facă dimineața mai frumoasă cu un preparat pe gustul lui.
Rețeta Patriziei Paglieri de pate de ficat de pui
Ziua a început în forță la ”Dimineața cu noi”. După ce ieri, George și Bursucu s-au plâns că au mâncat un pate din comerț care nu le-a picat prea bine, Patrizia le-a auzit oful și s-a gândit să le facă o surpriză astăzi și a pregătit pate de ficat de pui.
George Tănase a rămas surprins de gestul colegei sale și este nerăbdător să guste din pateul făcut de ea.
”Astăzi fac pate de ficat de pui...Și v-ați prins că nu era wow și așa că vă fac eu un pateu. Am început cu călitul cepei, după o să pun ficățeii de pui, cognac, gelatina și smântâna”, a
spus Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi.Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Rețetă de pui gorgonzola
Așa cu și-a obișnuit colegii și invitații, Patrizia pregătește câte două rețete în fiecare zi, însă, de această dată nu a mai pregătit un desert, ci a făcut pui gorgonzola, o rețetă care este pe gustul tuturor.
”Facem și pui gorgonzola, am pregătit grătarul, un pic de boia, gorgonzola și pentru pui avem nevoie de boia, smântână, unt și puțin rozmarin”, a