Chef Patrizia Paglieri a pregăti astăzi la Dimineața cu noi una dintre cele mai delicioase rețete de pate de ficat de pui. Iată rețeta și pașii pe care trebuie să-i urmați pentru acest preparat

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 mar 2023, 02:30

Chef Patrizia Paglieri a făcut astăzi la Dimineața cu noi pate de ficat de pui. O rețetă ușorară și delicioasă!

Patrizia Paglieri ține tot timpul cont de preferințele colegilor săi de platou. Astăzi, chef s-a gândit să le facă o surpriză și să le pregătească pate de ficat de pui. Recent, George Tănase a mâncat un pate de ficat de pui care nu prea i-a plăcut, astfel, bucătarul s-a gândit să-i facă dimineața mai frumoasă cu un preparat pe gustul lui.

Rețeta Patriziei Paglieri de pate de ficat de pui

Ziua a început în forță la ”Dimineața cu noi”. După ce ieri, George și Bursucu s-au plâns că au mâncat un pate din comerț care nu le-a picat prea bine, Patrizia le-a auzit oful și s-a gândit să le facă o surpriză astăzi și a pregătit pate de ficat de pui.

George Tănase a rămas surprins de gestul colegei sale și este nerăbdător să guste din pateul făcut de ea.

Chef a prezentat și ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat, care nu este deloc greu de preparat și pe care oricine îl poate face acasă.

”Astăzi fac pate de ficat de pui...Și v-ați prins că nu era wow și așa că vă fac eu un pateu. Am început cu călitul cepei, după o să pun ficățeii de pui, cognac, gelatina și smântâna”,  a

spus Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Rețeta zilei cu chef Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 9 iunie 2022. Cum să pregătești cel mai delicios tort cu fructe. Cât timp trebuie să stea aluatul la frigider

Rețetă de pui gorgonzola 

Așa cu și-a obișnuit colegii și invitații, Patrizia pregătește câte două rețete în fiecare zi, însă, de această dată nu a mai pregătit un desert, ci a făcut pui gorgonzola, o rețetă care este pe gustul tuturor.

”Facem și pui gorgonzola, am pregătit grătarul, un pic de boia, gorgonzola și pentru pui avem nevoie de boia, smântână, unt și puțin rozmarin”,  a

spus Patrizia Paglieri despre rețeta de pui gorgonzola.

Citeste si: Viviana Sposub, detalii uluitoare din culisele poveștii sale de dragoste cu George Burcea, la Dimineața cu noi! „Dacă te iubește nu are cum să nu te respecte” Iată care sunt ingredientele secrete pentru o relație perfectă!