Patrizia Paglieri ține tot timpul cont de preferințele colegilor săi de platou. Astăzi, chef s-a gândit să le facă o surpriză și să le pregătească pate de ficat de pui. Recent, George Tănase a mâncat un pate de ficat de pui care nu prea i-a plăcut, astfel, bucătarul s-a gândit să-i facă dimineața mai frumoasă cu un preparat pe gustul lui.
Rețeta Patriziei Paglieri de pate de ficat de pui
Ziua a început în forță la ”Dimineața cu noi”. După ce ieri, George și Bursucu s-au plâns că au mâncat un pate din comerț care nu le-a picat prea bine, Patrizia le-a auzit oful și s-a gândit să le facă o surpriză astăzi și a pregătit pate de ficat de pui.
George Tănase a rămas surprins de gestul colegei sale și este nerăbdător să guste din pateul făcut de ea. Chef a prezentat și ingredientele de care are nevoie pentru acest preparat, care nu este deloc greu de preparat și pe care oricine îl poate face acasă.
”Astăzi fac pate de ficat de pui...Și v-ați prins că nu era wow și așa că vă fac eu un pateu. Am început cu călitul cepei, după o să pun ficățeii de pui, cognac, gelatina și smântâna”, a spus Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi
Rețetă de pui gorgonzola
Așa cu și-a obișnuit colegii și invitații, Patrizia pregătește câte două rețete în fiecare zi, însă, de această dată nu a mai pregătit un desert, ci a făcut pui gorgonzola, o rețetă care este pe gustul tuturor.
”Facem și pui gorgonzola, am pregătit grătarul, un pic de boia, gorgonzola și pentru pui avem nevoie de boia, smântână, unt și puțin rozmarin”, a spus Patrizia Paglieri despre rețeta de pui gorgonzola.