În ediția de astăzi a emisiunii Dimineață cu noi, Chef Patrizia Paglieri le-a propus telespectatorilor și colegilor ei două rețete inedite, pentru o mâncare gustoasă cu specific italian și pentru un desert ușor de vara, o budica delicioasă cu crema de ciocolată. Pentru că ieri s-a sărbătorit ziua Italiei, Patrizia s-a gândit să marcheze într-un fel sărbătoarea țării sale natale și în cadrul emisiunii de astăzi. Astfel, această a decis să pregătească o rețeta de senzație de Spaghete bolognese și o budinca fresh cu crema de ciocolată.
Chef Patrizia Paglieri a pregătit astăzi la Dimineața cu noi cele mai gustoase Spaghete bolognese
Ca în fiecare dimineață, George Tănase a fost extrem de curios să descopere ce anume va prepara Patrizia, astfel că a mers în bucătărie pentru a observa ce ingrediente va folosi colega lui dar și modul de preparare.
Cu zâmbetul pe buze și cu multă pasiune pentru arta culinară, Chef Patrizia Paglieri a subliniat că va avea nevoie de următoarele ingrediente pentru delicioasele Spaghete bolognese: 300 grame spaghete, 300 grame carne
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
"Ieri a fost ziua Italiei, așa că astăzi suntem în Italia cu Spaghete! Și facem un sos special internațional, facem bolognese, binecunoscut în Italia că sosul Ragu! Vreau să dau niște sfaturi! Va recomand cu rozmarin, pe care nu-l punem așa în sos liber, să nu se ducă peste tot! Ci să fie legat! Și după facem un deșert cu ciocolată, un deșert vesel!
Primul pas pentru Saghetele bolognese este să tocam legumele, ceapă, morcov și țelină și le călesc bine, apoi carne și un pic de bacon, să le dea un pic
de grăsime, vin alb, sos de roșii și fierbem spaghete și poftă bună!", a spus Patrizia Paglieri.