Cheluțu revine! Ce clip lansează alături de "tăticul" lui, Dorian Popa VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 17:10
Dorian Popa și Cheluțu

Cel mai cunoscut câine din România, Cheluțu, revine cu un nou hit, după succesul avut cu "Înoată Cheluțu".

Cheluțu și Dorian Popa au lansat "Cheluțu cu brăduțul", iar succesul pare să fie la fel de mare ca și în cazul primului hit al lui Cheluțu, "Înoată Cheluțu".

Lansat pe 9 decembrie, clipul "Cheluțu cu brăduțul" a adunat deja, în numai două zile, peste 500.000 de vizualizări pe YouTube.

"Înoată Cheluțu", primul hit al lui Dorian Popa alături de câinele său, Cheluțu, a depășit 17 milioane de vizualizări pe YouTube, mai ales în rândul copiilor fiind un succes uriaș.

Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și vloggeri din România, face lunar minim 10.000 de dolari din YouTube.

Povestea emoționantă a lui Cheluțu, câinele lui Dorian Popa

Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, are o poveste foarte emoționantă. Cheluțu a fost adoptat de Dorian Popa cu o stare de sănătate precară. Cheluțu avea mai multe afecțiuni, patrupedul petrecând o perioadă lungă în spital pentru a se reface după ce a fost adoptate de Dorian Popa.

“Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic, el este luat de la o cunoștință de-a mea, care probabil că nu a știut cum să se ocupe de el, pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioși… Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit, dar le mulțumesc din suflet celor de la Clinica facultății de medicină veterinară, care au fost niște drăguți, doctorii și rezidenții care activează acolo, pentru că a stat o lună jumătate

acolo după ce l-am adoptat anul trecut, în iunie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și după o lună și jumătate și o cheltuială destul de serioasă, nu o să o menționăm acum asta, s-a făcut bine băiatul meu, după care a mai stat puțin la părinții Claudiei, întrucât nu aveam casa

gata, promițându-mi că de îndată ce va fi casa gata va veni și Cheluțu imediat”, a povestit Dorian Popa.

Cheluțu și iubita lui, Claudia, s-au adaptat la meniul destul de greu de satisfăcut al lui Cheluțu.

“Într-adevăr, el era o fire mai dificilă, în sensul că ne-am chinuit până să-i găsim bobițele pe care să i le dăm să le mănânce.

Refuză orice mâncare, dar conform criteriului când îi va fi foame va mânca, am încercat să nu-i dau ce-și dorește el să mănânce…Într-un final bine că și-a găsit bobițele care-i plac.

Am realizat cu Babs că dacă-i punem și puțin ulei de somon, care este foarte bun pentru blăniță lui, bobițele îi plac și mai mult, îi lucește și blănița, el fiind, de asemenea, un câine bolnăvior, căci atunci când l-am luat avea trei tipuri de dermatite pe el.

Avea foarte mare nevoie să i se refacă blana. Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum”, a mai declarat Dorian Popa pentru Click.

Citeste si: Dorian Popa a ajuns la politie, dupa ce un fan a depus plangere impotriva lui! Care a fost motivul: "Am dat cu subsemnatul"

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.