Chestiostar: cati bani platesc vedetele pe haine? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:50

Vedetele noastre au motive de bucurie! In ultimul timp cele mai mari branduri de haine si-au deschis magazine si la noi in capitala! E clar ca momentul lansarii unui astfel de magazin este luat cu asalt de cat mai multe fashoniste! Am vorbit cu acestea despre luxul in materie de haine, banii cheltuiti pe obiecte vestimentare, dar si gusturi….

Se vede de la o posta ca vedetele nu-si fac aparitia oricum la evenimentele mondene! Cer sfatul stilistilor, sau se bazeaza pe propriul simt estetic. Iar pentru ca exista multe staruri care sunt in stare sa dea un card de bani pe haine, am fost curiosi sa aflam ce inseamna pentru ele luxul? Pe ce arunca argintii?!

Mda! Uneori chiar si folosirea corecta a limbii romane este un lux.
Dar sa revenim. Se zvoneste ca rochia purtata de Andreea Marin la aceasta lansare, ar fi costat 9000 de euro! Oare vedetele platesc oricat pentru a-si satisface poftele vestimentare? Sau tin si ele cont de criza?

Pe langa faptul ca unele haine sunt exagerat de scumpe, mai intervine si regula potrivit careia nu ai voie, ca vedeta, sa iti faci aparitia in public imbracand de doua ori aceeasi tinuta! Sa fie oare valabila si-n randul starurilor din Romania?

Exista deci si lucruri de care vedetele nu se dezlipesc niciodata.
Si asta… chiar daca isi fac curatenie in garderoba la incheierea fiecarui sezon.



 

Taguri: