Chestiostar. Ce dieta tin vedetele? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:18

Unele vedete se pot bucura din plin de sarmalute, carnaciori sau piftie.. Altele, nici sa nu auda de asa ceva. Fug de preparatele de iarna ca de necuratu! De ce? Pentru ca tin seama de fiecare calorie. Cat de mult au stat vedetele nemancate si ce diete drastice au tinut de-a lungul timpului, doar pentru a avea o silueta de invidiat, aflam de la Cristina Spatar, Anca Turcasiu si multe alte doamne..

Suntem in anotimpul rece, asa ca si vedetele se conformeaza. Adio rochii din voal, sau sandale. E vremea cojoacelor de blana si-a ciorapilor de lana!

Sa profite oare starurile de hainele mai largi si mai groase, ca sa-si neglijeze silueta? Nici vorba! Sunt la fel de atente ca si vara! Au grija ce si cat mananca, iar daca se intampla sa se aleaga totusi cu cateva kilograme in plus, au ele ac de cojocul lor!

Va asiguram ca asta n-a fost decat incalzirea.
O femeie poate merge pana-ntr-acolo incat sa se infometeze de tot! Cat credeti ca au stat nemancate unele vedete pentru a slabi?

Sufera baba la frumusete, dar vrea si rezultate. Care sa fie cel mai mare numar de kilograme date jos, dupa o dieta tinuta de domnitele chestionate?

Cum era de asteptat, dietele si infometarea isi fac treaba, iar kilogramele dispar. Cu greu, ce-i drept… pentru ca au si femeile poftele lor!

 

Taguri: