Chiar daca are 41 de ani, George Vintila nu mai vrea sa se insoare! Vezi de ce

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 06:45

Dupa ce s-a casatorit la 19 ani si apoi a divortat, DJ-ul George Vintila marturiseste de ce nu ar mai face acest pas.

Dupa ce s-a casatorit la 19 ani si apoi a divortat, DJ-ul George Vintila marturiseste de ce nu ar mai face acest pas. Chiar daca in decembrie va implini 42 de ani, acesta se simte ca un copil.

„Pasul meu cel mare a fost o data facut, la 19 ani, si a fost pasul meu stramb. Mai important, dar si mai greu e sa o iubesti decât sa o iei de sotie.
In decembrie fac 42. Daca vreodata voi simti ca a pierit copilul din mine, sa-mi cereti bani imprumut, ca nu o sa mai stau mult pe aici”,
a declarat George pentru Ring.

Dj-ul este o fire sufletista si ii place sa se implice in diferite activitati caritabile, un lucru pe care multi oameni avari l-au cam uitat.

„Oricand as face orice activitate ce genereaza oxigen, cantitatea de la noi fiind, din vina unor inconstienti pusi pe imbogatire, in scadere drastica, lucru deloc imbucurator.
Am fost si sunt implicat in tot felul de activitati caritabile mai mult sau mai putin planificate, de anvergura sau nu...”,
a spus George.

Chiar daca locuieste in Bucuresti, George Vintila a recunoscut ca nu ii place aglomeratia si poluarea de aici, optand sa se mute in viitor in alt oras.

„Brasov si Sibiu sunt orase de care sunt legat sufleteste si care iti ofera un ritm prin care poti aprecia mai bine momentele frumoase”,

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.