„Chiar m-a ajutat”. Ce sfat prețios a primit Calina, fiica Catincăi Roman, de la bunica ei. Tânăra a făcut totul public după ce a fost judecată că nu a participat la înmormântarea Mioarei Roman

Autor: Diana Bostan

Ce sfat a primit Calina Nicole de la Mioara Roman

Sursa: Facebook

Calina Dumitrescu, fiica Catincăi Roman, a făcut public sfatul pe care l-a primit de la mama și de la bunica ei. Tânăra a fost blamată pentru atitudinea ei din ziua înmormântării Mioarei Roman.

Calina Roman, nepoata regretatei Mioara Roman, a dezvăluit că bunica ei i-a împărtășit în trecut multe povești fascinante și înțelepciuni de viață. Mioara Roman, personalitate apreciată în lumea mondenă și în societatea românească, a lăsat moștenire nu doar amintiri dragi, ci și învățăminte prețioase.

Nepoata cea mare a Mioarei Roman a făcut o mărturisire emoționantă despre bunica ei

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum în urmă cu o săptămână, însă de la tristul eveniment a lipsit chiar nepoata ei cea mare, Calina Dumitrescu, fiica Catincăi Roman.

Tânăra a fost blamată pentru faptul că nu s-a prezentat la înmormântare, dar și pentru faptul că și-a petrecut ziua într-un restaurant, acolo unde una dintre prietenele ei și-a ținut ziua.

În ciuda faptului că nu a fost prezentă la înmormântare, Calina, profund marcată de pierderea bunicii, a ales să împărtășească cu publicul momente emoționante și lecții de viață transmise de Mioara Roman. Aceasta a subliniat că bunica ei era o femeie puternică și înțeleaptă, care a lăsat o amprentă profundă în inimile celor care au cunoscut-o.

Calina, fiica Catincăi Roman, a împărtășit pe rețelele de socializare un moment emoționant în care a discutat despre îngrijirea tenului și învățămintele primite de la bunica sa, Mioara Roman. Calina a subliniat importanța sfaturilor de înfrumusețare transmise de Mioara Roman, evidențiind că aceasta considera că un aspect îngrijit și cochet este un semn de respect față de sine și față de cei din jur.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: „Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a Mioarei Roman, în ziua înmormântării. Catinca Roman a răbufnit

„Buna, eu sunt Calina Nicole, ea este Catinca, prietena mea cea mai bună, mama de altfel. Pot spune că toată copilăria mea m-am uitat la mama cum avea grijă de tenul ei, doar că, din păcate, eu până acum doi ani nu am intrat foarte tare în filmele acestea de skincare, dar de doi ani, din cauza ei, am devenit, pot spune, chiar obsedată. Și mama și bunica mea mereu mi-au spus că stră-bunica mea niciodată nu a coborât în pijama, necoafată și fără ruj pe buze în fața soțului ei.

Ceea ce mi s-a părut foarte elegant și drăguț, un sfat foarte bun, care chiar m-a ajutat”, a spus Calina, fiica Catincăi Roman, într-o postare făcută pe Instagram.

Motivul pentru care Calina a lipsit de la înmormântarea bunicii sale

Catinca Roman a dezvăluit faptul că fiica ei, Calina, a participat la priveghi duminică seara târziu și că a evitat aglomerația pentru a-și păstra suferința privată.

Aceasta a dezvăluit că a fost profund afectată, plângând neîntrerupt timp de două ore și experimentând un atac de panică. Catinca a subliniat că relația dintre Calina și Mioara era specială, iar tânăra și-a dorit să-și ia rămas bun văzând-o încă o dată, ridicând capacul sicriului.

Citește și: Oana Roman, gest emoționant imediat după înmormântarea mamei sale. Vedeta nu a vrut să fie singură: „Avea nevoie de susținere”

„Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop. Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială. Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut! A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită! Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea! ”, a dezvăluit Catinca Roman, pentru Click!

Calina s-a confruntat cu o suferință profundă în urma decesului bunicii sale, iar după un episod de atac de panică și vărsături, mama sa, Catinca Roman, a decis împreună cu ea că este mai bine să nu participe la înmormântare.