Nu pentru ca asa ar vrea el, ci vecinii care au cumparat jumatate din imobil. De buna credinta, omul si a pus toata increderea in justitie si a asteptat verdictul procesului.
Zilele trecute a aflat ca nici judecatorii nu il pot ajuta sa intre din nou pe usa in propria casa. Mai mult, l-au gasit acum si bun de plata- are de platit cinci mii de euro vecinului caruia i-ar fi calcat pe proprietate ca sa iasa din casa.
Altfel spus, omul ramane sechestrat in propria locuinta pentru tot restul vietii. O scara din lemn, lipita de zid, este singura legatura lui cu lumea de-afara.
Pensionarul a cumparat imobilul in urma cu aproape 15 ani de la stat. Acum, la batranete, vecinii i-au blocat, pe rand, cele doua cai de acces. Poate va intrebati ce fel de oameni sunt cei care l-au condamnat la chin atata amar de vreme.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii
Citește și: Pensionarele vor primi 375 de lei, pe lângă pensie, în luna decembrie. Cine beneficiază de această sumă?
In urma cu 30 de ani, vecinul cu care impartea o curte comuna si-a vandut casa, iar noul proprietar a pus o conditie: sa ii ramana doar lui intrarea.
Batranul a acceptat cu promisiunea ca va putea sa patrunda in propria locuinta printr-o alta parte. Dupa trei decenii, vecinul a uitat legamantul facut si acum nu vrea in ruptul capului sa darame o camara improvizata, construita in dreptul portii comune.
Daca una dintre intrari a fost blocata in urma cu 30 de ani, singura cale de acces ramasa a fost inchisa de curand. Vecinul
din partea cealalta a castigat in instanta terenul de langa casa, cu tot cu culoarul de acces, asa ca i-a blocat pensionarului singura poarta. Situatia dsprinsa parca dintr un film prost i-a lasat muti pana si pe edilii Timisoarei.