„Chiar nu se găsește o fată să-l ia?” Cum l-a surprins Nikolas Sax pe Jador, în bucătărie

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 nov 2023, 12:56

„Chiar nu se găsește o fată să-l ia?” Cum a fost surprins Jador în bucătărie

Sursa: Jador Instagram

În ultimul timp, Jador este surprins în ipostaze șocante care îl dau de gol. Vedeta pare că se pregătește să se așeze la casa lui și să își răsfețe viitoarea soție cu mâncăruri gustoase.

Jador a fost surprins de prietenul său, Nikolas Sax, în bucătărie. Se pare că vedeta a gătit, iar apoi a mai făcut și alte treburi casnice. 

Cum a fost surprins Jador în bucătărie

Cântărețul de manele are, pe lângă alte talente, și o pasiune pentru gătit. Acesta a pregătit o mâncare la cuptor, după care a spălat și vasele. Prietenul său, Nikolas Sax, a rămas la fel de șocat, precum fanii lui Jador, când l-a surprins în aceste ipostaze. 

„Dacă aveam o soră o obligam să se mărite cu el,” a spus Nikolas Sax, în secțiunea instastory. 

De asemenea, acesta i-a făcut și reclamă lui Jador, în care apelează la fetele care au fost impresionate și vor să-l ia de bărbat. 

„Deci am ajuns acasă și el în loc să se pună să se odihnească, ia uitați, fetelor, ce face.

Chiar nu se găsește o fată să-l ia? Ia uite, vrednic!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Mi-ar fi rușine”. Ce nu ar accepta Jador niciodată de la iubita lui! Artistul nu face excepție în acest caz

Jador se pregătește să devină tătic?

Jador i-a emoționat pe urmăritorii săi când a postat o fotografie emoționantă pe pagina sa de Instagram. Acesta leagănă pe picioare un copilaș, care se presupune a fi nepotul său.

Interpretul de manele a recunoscut în mai multe interviuri faptul că își dorește să devină tătic cât mai repede, însă așteaptă o parteneră potrivită, alături de care să treacă la acest pas și să devină o familie. 

Citește și: ”Am crezut că o să renunț la visul meu” Cu ce probleme s-a confruntat artistul Jador în timpul facultății și ce relație a avut cu colegii săi

Jador a mărturisit că este pretențios în alegerea femeii potrivite, deoarece mentalitatea unei femei din ziua de azi nu este ceea ce el caută, în sensul în care majoritatea sunt axate pe muncă și bani mai puțin de viața de familie. 

„E foarte nasol că femeile au început să fie carieriste, nu am nevoie. Îmi trebuie o mamă pentru copiii mei, pentru că o îmbrac eu de bani,” a spus acesta în cadrul podcastului #TeAscult al Ilincăi Vandici.