Chiar și cu chiloții la vedere, Ruxi i-a înnebunit pe jurații Bravo, ai stil! Celebrities cu o ținută mai mult decât perfectă! Replica lui Maurice a amuțit tot platoul

Autor: Alice Popescu

Ruxi, cel mai bun styling in aceasta editie Bravo, ai stil! Celebrities

Ruxi a avut un moment mai putin fericit in timpul defilarii la Bravo, ai stil! Celebrities, insa a fost doar un mic detaliu nesemificativ.

Ruxi a reușit încă o data performanta de a dovedi că ea este creierul ținutelor în care apare ediție de ediție la Bravo, ai stil! Celebrities și face furori în rândul juraților care nu fac decât să îi analizeze fiecare detaliu și să constate o coerenta stilistica pe care mulți dintre cunoscătorii modei nici la ora actuala nu o fac.

Citeste si: Ilinca Vandici, anunțul momentului despre Mădălina Pamfile la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce s-a întâmplat cu concurenta?

Ruxi, doar un pas de la stilist la designer. Ce remarca a facut Maurice Munteanu la Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu, Raluca Badulescu și Tibi Clenci au fost de-a dreptul cuceriți de styling-ul făcut de concurenta care a depășit aceasta granita și a trecut în rolul de designer: "Sunt făcute de tine piesele? Nu stiu cât se vede acasă, dar în aceasta ținută exista niste detalii de un rafinament feroce.

În primul și în primul rand culoarea pietrelor de la inel, lacul de unghii care se potrivește cu nuanță din clutch, asta este o finețe de mama pointu-ului. Să știi că sunt designeri consacrați care nu au făcut în viață lor piese atât de mișto că astea. Ținută nu este wow, nu este bomba, este splendidissima, fetito."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tibi Clenci remarca faptul că Ruxi a mai venit cu aceeași pereche de pantofi, însă chiar și așa nu știrbește cu nimic faptul că ținută este una la superlativ: "Chiar daca repetai a 20 000 mia oara pantofii, îmi place cum te-ai detașat de ideea de styling și ai trecut în zona de design. Ai grija ce faci că pentru noi, romanii, cică ambele nu funcționează, ori styling ori zona de design!"

Citeste si: Reacție fără precedent a Nicoletei Dragne la adresa Mădălinei Pamfile: "Mesajele vocale pe care eu le am, confirmă tot ce am spus în platou. Am forțat-o să spună adevărul!"

Ruxi, probleme cu fusta la defilare in cadrul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Badulescu nu a mai avut ce comenta la ținută propusa de Ruxi, mai ales că și muzica pe care a defilat concurenta a fost una care a uns-o la suflet.

Însă, în timpul defilării, Ruxi s-a confruntat cu o mica problema și anume că faldul fustei din brocart nu a stat fix cum ar fi trebuit și multe dintre concurente au putut zări chiloții rivalei lor prin dres, una dintre ele fiind chiar Viviana Sposub care a atras atenția asupra acestui mic amănunt.