Chiara Ferragni și Fedez s-ar fi despărțit! Rapperul ar fi părăsit duminică casa din Milano

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 feb 2024, 09:11

Posibilă despărțire între Chiara Ferragni și Fedez. Rapperul ar fi părăsit duminică casa din Milano

Sursa: facebook

Rapperul italian Fedez pare să-și fi părăsit casa din Milano duminica trecută. Speculațiile privind o posibilă despărțire între Fedez și soția sa, influencerița Chiara Ferragni, au fost alimentate de zvonurile apărute în ultimele zile.

Potrivit informațiilor, motivele despărțirii par a fi multiple. În primul rând, recentele necazuri juridice ale Chiarei Ferragni ar fi pus o presiune semnificativă asupra relației.

Ce se întâmplă în relația tumultuoasă dintre rapper și influencer

Rapperul ar fi acuzat-o pe Chiara că problemele sale legale au impact negativ asupra afacerii ei, escaladând conflictul între cei doi.

O altă sursă de tensiune între cuplu ar fi fost atacurile rapperului asupra anturajului influencerului.

Încă din perioada Sanremo de anul trecut, relația lor s-ar fi deteriorat progresiv. Dagospia explică că, deși povestea de dragoste s-a tensionat încă din acel moment, influența și problemele juridice ale Chiarei Ferragni au amânat orice decizie de a se despărți, în special din cauza stării de sănătate a soțului.

Citește și: Usher, show incendiar la pauza Super Bowl 2024. Cum au sărbătorit victoria Taylor Swift și Travis Kelce, jucătorul celor de la Kansas City Chiefs

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate acestea, recent, Fedez pare să fi luat o decizie radicală. După ce a ridicat tonul conflictului și a acuzat-o pe Chiara de efectele negative ale problemelor sale juridice, rapperul a ales să fugă la Miami împreună cu asistentul său.

În cele din urmă, acesta ar fi părăsit casa, după cum sugerează și poveștile publicate de Fedez în ultimele ore pe Instagram, care prezintă o locuință diferită de luxosul apartament din Milano în care cuplul s-a mutat în noiembrie anul trecut.

Chiarra Ferragni, apariție mult așteptată

În timp ce povestea de dragoste pare să fie la un punct de cotitură, Chiara Ferragni pregătește o apariție la "Che tempo che fa", programul lui Fabio Fazio, pe 3 martie.

Acolo, blondina va vorbi pentru prima dată și despre cazul Balocco, adăugând încă un element intrigant la povestea lor tumultoasă. 

Citește și: Taylor Swift și Travis Kelce, în pragul despărțirii? „Pune berea jos!” Gestul jucătorului american a deranjat-o la culme pe artistă

Rămâne de văzut cum evoluează situația și ce dezvăluiri vor aduce ulterior cei doi protagoniști.