Chiftelute cu tarhon si sos de smantana

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 27 feb 2017, 04:16

Fara prajeala si extrem de aromate

 

Chiftelute cu tarhon si sos de smantana
Fara prajeala si extrem de aromate
Ingrediente
400g carne de vaca
200g carne de porc
1 lingura faina
200g cartofi
2 oua
1 ceapa mica
400 ml smantana
Otet
Patrunjel verde
Tarhon
Sare
Piper
Mod de preparare
Spalati carnea, curatati ceapa, apoi tocati-le impreuna si amestecati-le cu ouale, cartofii dati prin razatoarea mare, apoi condimentati cu sare, piper si
patrunjel verde tocat marunt. Din compozitia obtinuta modelati chiftelute rotunde, dati-le prin faina si asezati-le intr-o tava unsa cu ulei. Introduceti tava la cuptor si turnati deasupra smantana. Cu 10 min inainte de a scoate tava din cuptor adaugati tarhonul tocat. Serviti chiftelutele fierbinti, cu diverse garnituri sau cu paste.

Ingrediente

400 g carne de vaca
200 g carne de porc
1 lingura faina
200g cartofi
2 oua
1 ceapa mica
400 ml smantana
Otet
Patrunjel verde
Tarhon
Sare 
Piper


Mod de preparare



Spalati carnea, curatati ceapa, apoi tocati-le impreuna si amestecati-le cu ouale, cartofii dati prin razatoarea mare, apoi condimentati cu sare, piper si patrunjel verde tocat marunt.
Din compozitia obtinuta modelati chiftelute rotunde, dati-le prin faina si asezati-le intr-o tava unsa cu ulei.
Introduceti tava la cuptor si turnati deasupra smantana.
Cu 10 minute inainte de a scoate tava din cuptor adaugati tarhonul tocat. Serviti chiftelutele fierbinti, cu diverse garnituri sau cu paste.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.