Chin prelungit pentru părinții victimelor de la 2 Mai! Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat pentru încă două luni: „Nu mai venim cu nicio speranţă”

Autor: Laura Macovei

Chin prelungit pentru părinții victimelor de la 2 Mai! Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat pentru încă două luni: „Nu mai venim cu nicio speranţă”

Sursa: observator/arhivă

Vlad Pascu s-a aflat din nou față în față cu părinții victimelor pe care le-a ucis în stațiunea 2 Mai, în timp ce conducea drogat. Și de data aceasta, procesul a fost amânat.

Vlad Pascu a ajuns din nou în fața părinților tinerilor pe care i-a ucis în accidentul tragic din stațiunea 2 Mai, după ce a condus sub influența drogurilor.

Acesta a fost al optulea termen al procesului în care Pascu este judecat pentru moartea Robertei și a lui Sebi, dar și pentru rănirea a trei tineri.

Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat pentru încă două luni

Părinții lui Sebi și mama Robertei și-au exprimat dezamăgirea, după ce, în urmă cu o săptămână, noua judecătoare a respins solicitarea lor de schimbare a încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat. Procesul a fost amânat pentru data de 14 august.

Vlad Pascu a sosit la Judecătoria Mangalia escortat de mai mulți polițiști. Apariția sa era vizibil schimbată față de câteva luni în urmă.

Era tuns scurt și îmbrăcat elegant, purta un sacou bleumarin, cămașă vișinie și cravată. Chiar și atitudinea sa părea diferită.

Citește și: Vlad Pascu a dezvăluit în instanță de unde făcea rost de substanțele interzise: Un angajat al Spitalului Floreasca i-a procurat stupefiantele

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Părinții lui Sebi și mama Robertei, prezenți la termen, erau vizibil afectați.

„Cred că aveam toate argumentele posibile! Şi ne-a dat peste cap! Este foarte greu. De când am aflat, toată săptămâna am fost terminaţi. La câtă încredere aveam eu în doamna judecător mi s-au şters toate. Nu mai am nicio încredere în nimeni. Suntem foarte dezamăgiţi, nu mai avem nicio speranţă, se pare că legile din ţara asta sunt făcute să nu fie respectate de oamenii cu bani", au declarat părinții lui Sebi, potrivit Observator.

„Nu mai venim cu nicio speranţă. Sunt ferm convinsă că nu. Nu o vom găsi, pentru că la noi în ţară, cei care au bani conduc”, a spus și mama Robertei.

Vlad Pascu va fi condamnat pentru ucidere din culpă

Judecătoarea a hotărât că Vlad Pascu va fi condamnat pentru ucidere din culpă și nu pentru omor calificat, așa cum sperau rudele victimelor.

În sala de judecată, magistratul a subliniat că dreptatea nu a fost încă împărțită complet.

„Nu înseamnă că procesul s-a sfârșit, că cineva a pierdut și cineva a câștigat".

Citește și: Mărturiile pline de durere ale părinților tinerilor uciși în stațiunea 2 Mai: „Noi acum nu mai avem o viață.” Ce reacție au avut aceștia când l-au văzut pe Vlad Pascu în sala de judecată

„Vom face apel, asta a mai rămas ultima şansă a noastră, apelul, dar sunt speranţe mici", a afirmat tatăl lui Sebi.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?